maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuosikalenteri

Niinpä... Rakas ystäväni Raija soitteli tänään ja informoi että Cittarin kassalla jaetaan ILMAISIA kalentereita. Tänä vuonna ei sitten pukki tai apulaisetkaan tuonut sen minkäänmaan seinänätäytettä ja hyvinkin tarpeellista lasten hiihtopäivien, hammaslääkärien, oikomishoitojen, auton huollon, koiran rokotuksen, kaverin nimipäivän, nuohoojan käynnin, Iittalan -30% alennuskupongin viimeisen käyttöpäivän ja kaiken sunmuun kotiäidin elämän tärkeimpien asioiden muistilistaa.

Kiruusti sitten kauppareissu (ja vihannesosastolta kärryyn löytyi vielä muutama poisto-porkkanasosepussi jotka siis hyviksi todettu hintaan 0.50€/kg) ja kassalta matkaan kaupanpäällisinä tämä kotiäidin-seinäkalenteri. Siinäpä se nyt töröttää keittiön seinällä toistaiseksi joulukorttien ympäröimänä ja ohjeistaa tammikuussa Kana-mandariini-riisi-pöperöön.


Ilta mennytkin UudenVuoden lupauksen pitämiseksi koiran kanssa lenkillä järven ympäri, pellavansiemen-naamion kanssa saunassa ja Aneten & Veeran & glögin seurassa Aneten oman blogin pystytyksessä.
Ja TÄSSÄ linkki ihanan, melkeinpä kuin oman tyttären Aneten ensimmäiseen juttuun.

7 kommenttia:

 1. Olin menossa ostamaan perheseinäkalenteria ja ilokseni huomasinkin, että sittarista saa sen ilmaiseksi!

  VastaaPoista
 2. Muahhah! En itse pystyis tuohon... katsomaan ruokaohjetta kuukauden. :) En itseasiassa voi sietää seinäkalentereita ollenkaan, paitsi eteisessä ehkä... muutama vuosi sitten asia päätettiin puolestani, keittiön kaappiin oli ilmestynyt naula ja naulasta roikkui seinäkalenteri. Siitä päivästä asti olen tuijotellut vuoden luontokuva kalenteria ja kestän. :)

  Mutta pisteitä cittarille, kalenterin rakenne ei ole ihan pöllömpi. Haen ehkä mökille minäkin omani, siellä voi olla ruokaohjeet seinällä, ne voisi vaikka toteuttaa! Ja kesällä listata kenen kokkausvuoro on milläkin aterialla. Kyllä. Cittariin...

  (ajattelin jo että olit tehnyt oman) ;)

  VastaaPoista
 3. Heips Anonyymi ja onnittelut sinullekin uudesta kalenterista :)
  Siis tämä perhemalli on ihan oikeasti toimiva ja hyvä. Eikä ollut tosiaan hinnallakaan pilattu :D

  Ja moi Saariston kasvatti :)
  En minäkään tuohon kuvaan ihan niin vakavasti suhtaudu ettenkö välillä peiliin tai uloskin hennoisi vilkaista :D

  Kipinkapin nyt vaan Cittariin, ainakin eilen jo omalta kassaltani olivat loppuneet mutta koskapa minua oli aiheesta informoitu niin osasin pyytää ja vonkua ja sainkin sitten omani seuraavalta kassalta.

  Jos nyt tuo kanariisiannoskuva oikein kovin ahdistaa niin voihan näppärä tuunaaja liimata annoksen päälle ihan just mieleisensä kaalinpäänkuvan tai komean miehen kuvan tai kummilapsen kuvan tai mikä nyt ketäkin inspiroi tammikuun aamuina...

  VastaaPoista
 4. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!! Itse tilasin laukkukalenterin... Minullakaan ei ole ollut seinä- eikä pöytäkalenteria moneen vuoteen - nyt on! :)

  VastaaPoista
 5. Voi hitto. Menin ostamaan kalenteria, ENKÄ tiennyt ilmaiskalenterista. Jouduin ostamaan vielä lehden kylkiäisenä. Melkein 6 e köyhempänä, mutta kalenteri seinällä. Kyllä se tästä. Yleensä heittelen ylimääräisiä roskiin ja nyt piti ostaa.

  VastaaPoista
 6. Siis Wau, ilmaiskalenteri! Toivottavasti soittelitte kaikki tutut läpi....

  VastaaPoista
 7. Hei BagMiss :)
  Aivan upea tuo sinun laukkukalenterisi, käykää lukijatkin kurkkaamassa ja ihmettelemässä :)
  Minulle nyt tässä jamassa passaa ja kelpaa tuo Cittarin perhekalenteri... Molemmat siis olemme omiimme tyytyväisiä, hyvä niin :D

  Ja hei Anonyymi 6 egeä köyhempi kanssakulkija :)
  Minulla siis nyt sitten nekin 6 egeä enempi tuolla sijoitusrahastossa, kiitos huomaavaisen ja huolehtivan ystävän :D Sama jama sattui olemaan minullakin tänä vuonna, ei yhtäkään ilmaisjakelu tai pukin tuomaa kalenteria minne merkata ne lasten oikomishoidot... Cittarin kanariisikalenteri kelpasi tähän tilanteeseen enempi kuin hyvin :)

  Ja heippa vielä sinä toinenkin anonyymi.
  Hetken pitää nyt oikein miettiä tuliko soitettua jollekulle ilouutista ilmaiskalenterista...
  Ehkä soitin, ehkä en... Siteeraten mainiota Matti Nykästä :D

  VastaaPoista