perjantai 13. tammikuuta 2012

Uusi peili

Tästä tuli mielestäni ihan hyvä :) Esittelyssä viime viikolla toteutettu pieni sisustustuunaus johon olen ihan aidosti tyytyväinen ja iloinen hankinnastani...

Kuva nuorimman tyttäreni huoneesta. Vaatekaapin ja tuon kirjahyllysyvennyksen välissä on noin metrin pitkä seinänpätkä joka on aina ollut valjun ja tyhjän näköinen. Aikani aihetta pohdin ja lopulta sitten tilasin lasiliikkeestä tämän tarkalleen seinänpätkän levyisen ja lähes kattoon saakka korkean peilin. Korkeuden katkaisin yläkaappien yläreunaan, noin 10 cm päähän katonrajasta.
Taidan vielä senverran säätää että siirtelen nuo viereisen hyllyn tasot niin, että ylimpien kirjojen yläreuna täsmää tuohon kaapin ja peilin yläreunaan.

Huone näyttää nyt kerralla valoisammalta ja isommalta. Hintaa peilille kotiintuotuna, reunat hiottuna, ylä- ja alalistoilla tuli 150€.

Ystäväni uudisti vastaavalla tavalla ahtaan eteiskäytävän. Seinä on nyt peilinä lattialistoista kattolistaan koko pinta-alaltaan. Peiliseinään on liikkeessä tehty aukot pistorasioille ja valokatkaisijoille, sisustuksena on pieni lipasto jonka päällä pöytälamppu ja muuta nättiä. Lopputulos on todella onnistunut ja suosittelemisen arvoinen.  En tiedä mikä on maksimimitta yhdelle peilipalalle mutta aika valtavan isoja pintoja nähdäkseni ammattilaiset pystyvät liikuttelemaan imukuppikannakkeilla3 kommenttia:

  1. Voi kun näyttää iloiselta ja pirteältä! Peili on hyvä ratkaisu ja siinä kelpaa sitten vähän isompana tyttönä mallailla päällepantavia.

    VastaaPoista
  2. Peili on ainakin kuvasta päätellen todella hyvä ratkaisu. Tuo samalla myös lisää tilan tuntua huoneeseen ja kyllähän sitä jokaisella tytöllä (ja vanhemmallakin ladylla) on oltava kunnon kokovartalo peli, josta ihastella (tai kauhistella) itseään.

    VastaaPoista
  3. Upea peili!! Jokaisen naisen (pienen ja isommankin) unelma ;)

    VastaaPoista