tiistai 5. tammikuuta 2016

Päivän kierrätyslöytö

Kierrätyslöytöjen esittelyä toivottiin. Tänään tehtiin lomanlopettajaiskierros tyttöjen kanssa - ja tässä lyhyesti päivän parhaita paloja :)

Lehtiä harvemmin keräilen, mutta tänään en voinut vastustaa tätä pinoa - vajaa pari vuosikertaa
Jeanne d'Arc Living -lehtiä. Kuin uusia - lahjaksi ystävälle.

2015 vuosikertoja Oma koti, Koti ja keittiö ja Maalla -lehtiä. Selailen ja laitan ystäville kiertoon.
Tyttärille jokunen Cosmopolitan ja itselle sekalainen pino Kauneus & terveys tms lehtiä.
Kaikki lehdet kierrätyskeskus 0.10€/kpl - reilu vitosella kaksi kassillista mukavaa kevyttä luettavaa talvi-iltoihin.

SPR -kirppikseltä jokunen kirja. Yht 3.50€. Kaisa Jaakkolan Hormonidieetti -kirja kiinnostaa. Merja Niemi, Aurinkoinen ruoka - ravinto lääkkeenä on 90-luvun kirjallisuutta. Näitä vanhempia teoksia ei enää löydykään muuten kuin hyvällä tuurilla kirppareilta.
Jan Guilloulta luin viimeksi kirjan Pahuus - ja sitä voin kyllä suositella muillekin.
Noora Shinglerin Marjoja ja maskaraa minulla onkin jo hyllyssä, mutta usein ostan edullisia kirppiskirjoja myös kavereille tuliaisiksi.

Kilotekstiileitä kierrätyksestä. Miehelle aamutakki ja tyttärille pari yöpaitulia. 4€/kg. Muistettiin ostaa myös jokunen puuttuva nappi ja löytyi laarista parit uudet sukkiksetkin

En tiedä voinko näitä edes esitellä - ei tunnu reilulta kun ootte kuitenkin niin mukavia lukijoita - mutta näistä tytär oli enempi kuin onnellinen...
Icebug Lodur -kengät, kierrätyskeskus 2€.

Kengät ovat kuin uudet - ja siitä päätellen, että ainakin verkkokaupoista loppuunmyyty, niin erityisen hyvätkin sitten varmasti. Päivän löytö :)"mä rakastan kaikkia säästämisjuttuja ! t: vl"
"Kierrätyslöytöjen esittelyä odotan innolla! "

Kiitos kommenteista :) Ensi viikolla sitten jotain ihan muuta - se on se kierrätysshoppailun juttu - koskaan ei tiedä, mitä menee ostamaan...

Mukavaa pakkasiltaa sinulle - minä jatkan sohvan nurkkaan lehtipinon kanssa. Huomenna todistan, että ruusukaalitkin ovat ihan oikeasti tosi hyviä :)

4 kommenttia:

 1. Mikä kenkälöytö! Olin itse viime vuoden ostamatta uusia vaatteita (kierrätettyjä ostin) ja huomasin että ihmiset kyllä tekee paljon hutiostoksia, niin hirveesti oli ihan uutta tavaraa kirpparit täynnä. Ei kyllä hirveesti tarvitse kaupoista ostaa vaatteita kun vaan näkee vähän vaivaa ja tietää mistä etsiä! Onpas muuten kiva juttu kun oot palannut blogin ääreen, sulta saa aina hyviä reseptejä ja intoa kirppistelyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi :)
   Eikö ole ihan tajuton löytö - ja vielä kun ollaan jo pidempään kyttäilty että Icebugit tulisi jossain alennukseen kun koko porukka ollaan innokkaita lenkkeilijöitä. Harvoin näin hyviä nappaa kohdalle - mutta aina välillä :)
   Täytyy kyllä kiittää kaikkia, jotka vievät ylimääräistä tai muuten hutia kiertoon. Itsekin kyllä vien ihan kaiken mahdollisen ylijäävän ja sopimattoman kierätyskeskukseen tarjolle. Miehelle olen juputtanut useammankin kerran jos on heittänyt kahvipaketinkin (tyhjän) roskiin - niitäkin moni keräilee :)
   Lehtiä en ole tilannut vuosiin, mutta kiva niitäkin on välillä selailla - eikä haittaa yhtään jos ovatkin "eilistä paistoa"... Ja tottakai laitan luetut taas eteenpäin.

   Poista
 2. Sinulla on kyllä mieletön munkki kirppislöytöjen suhteen. Itse olen löytänyt lähinnä lapsille jotain,mutta itselleni harvoin mitään.Harmittaa,koska mielelläni ostaisin käytettyä.Tai sitten siellä teidän suunnalla on vain paremmat mahikset tehdä huippulöytöjä:)
  Suski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan :)
   En osaa verrata meidän kirppistarjontaa muihin kun en ole koskaan muualla käynyt... Yleensä käyn vain kierrätyskeskuksessa, kirppiksillä harvemmin. SPR:ltä vilkaisen kirjat, mutta hintataso on kyllä siellä ihan liian korkea - ainakin tekstiilien osalta.

   Poista