tiistai 26. marraskuuta 2013

Käykää vieraissa

Seurailen monenmonta mukavaa blogia. Lähes kaikki olen löytänyt seuraamieni blogien lukulistoilta, muutama tutttavuus on alkanut kirjoittajan blogiini heittämästä kommentista ja jonkun helmen olen löytänyt bloggerin listoilta.

Oma lukulistani löytyy heti tuosta oikealta - kurkkaapa läpi josko sieltä joku kolahtaisi sinullekin. Monessakaan ei ole paljon, jos mitään yhteistä tämän oman blogini kanssa - silläpä juuri itse nautin niiden seuraamisesta. On mukava kurkistaa erilaisten ihmisten arkeen ja juhlaan :)

Bloggaatko itse? Jos niin, ja olet eksynyt tänne, laitatko linkkiä vinkiksi minulle ja muillekin lukijoille. Siellä jossain on vielä lukematon määrä hienoja blogeja - kullekin niitä mitkä tuntuvat omalta.


23 kommenttia:

 1. Onpa kiva että minäkin mahdun tuonne sivupalkkiisi:) Itse käyn usein, ja vastaisuudessa vieläkin useammin, blogissasi varsinkin ruokaohjeiden takia! Meidän perheeseen lävähti yksi keliakia-diagnoosi viime viikolla ja ensimmäisenä ajattelin että no onneksi Johannalla on ollut paljon sopivia reseptejä...kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niinu :)
   Sinulla on yksi niitä ensimmäisiä blogeja joita aloin seuraamaan - tottakai olet palkissa :)
   Huomenna jatkan taas keittölinjoilla. Minulla on virityksessä uusi rieskajuttu - gluteeniton tietty :)

   Poista
 2. Oi vitsi sulla onkin paljon kivan oloisia blogeja tuossa sivupalkissa. Uusia blogeja on aina ilo löytää! Mukavaa viikkoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Siellä on niitä ihan parhaita :) Täytyy tosin tarkistaa lukulistaa - on siellä muitakin ihanuuksia joita en ole saanut vielä merkittyä tuonne palkkiin.

   Poista
  2. Ja heti huomasin että palkissa ei ollut ollenkaan kaakaota eikä kermavaahtoa - vaikka listoillani olet - nyt on :)
   Seuraan blogeja aina tuolta oman bloggerin kautta - ei aina huomaa lisäillä omia suosikkeja tuonne vinkkilistaan.

   Poista
 3. Minä löysin tänne juuri äsken Blogger-liikennetietojen perusteella. Kiva huomata, että vaatimattomia pyristelyjäni bloggauksen maailmassa luetaan :) Vierailen varmasti toistekin täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina :)
   En minä sinua vaatimattomaksi luokittele ollenkaan miltään osin :) Upeita juttuja ja hienoja vinkkejä.

   Poista
 4. Kaiken aikansa saisi kulumaan Blogistanissa seikkaillen, sivupalkista toiseen... Aina joskus pitää piipahtaa täälläkin, lähiruoka kiinnostaa. Ja listallasi on vielä minulle uusia blogeja!
  http://keskener.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun tulit kommentoimaan :)
   Sinullahan on aivan mahtavia luontokuvia. Tervetuloa Eilisen paiston palkkiin :)

   Poista
 5. Minä olen ahkera blogisi seuraaja, ja aloitin kesällä oman blogin pitämisen. http://metsamaja.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä ja vinkistä :)
   Sinullahan on aivan upea blogi ja hienoja juttuja. Jäin kerrasta blogikoukkuun :)
   Tervetuloa palkkiin.

   Poista
 6. Lisää listaasi vielä "modernisti kodikas" -blogi. Se on kaunis ja Kerttu kirjoittaa kauniisti. Hyvä me jyväskyläläiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :)
   Hieno blogi - onpa kiva löytää harrastuskavereita omilta nurkilta :)

   Poista
  2. Modernisti kodikas nousi muutamassa kuukaudessa (!) tosi suosituksi ja oli kymmenen parhaan joukossa awardseissa juuri.

   Poista
  3. Hieno saavutus - ei ollenkaan itsestäänselvyyys :)

   Listasta kuitenkin varmaan huomasit, että niitä "listaykkösiä" ei siellä oikeastaan ole. Merenhelmi on Indiedays-bloggari, mutta sillä saavutuksella ei palkkiin ole päässyt, vaan sillä että on minun ihana tytär.

   Blogeja on nykyään paljon - puhutaan varmasti Suomen tasollakin kymmenistä tuhansista... Kärkijoukko on niin ammattimaista (siis pelkästään hyvällä tämän sanon), että niille listoille ei enää nykyään peräkammarin hämärissä silloin tällöin tuntojaan purkamalla pääse...

   Moni blogihelmi jää valitettavasti piiloon massan alle. Välillä ihan etsimällä etsin jotain uutta sykähdyttävää - silloin tällöin tärppääkin. Minulle pieni on kaunista - listassani on blogeja joilla on ollut rekisteröityessäni pari lukijaa. Jaksan edelleen ihmetellä ja kunnioittaa bloggareita jotka tekevät hienoja juttuja ehkä vain muutamalle satunnaiselle kävijälle - ja ovat vielä aidosti innostuneista uudesta lukijasta. Lämpimin tervehdys teille :)

   Itse ihmettelen että blogillani on näinkin paljon lukijoita... Ihan valtavirtaa kun eivät nämä reseptit ja jutut ole :)

   Poista
  4. Niinpä!

   Minullakin on suosikeissa sellaisia todella persoonallisia koteja, sisustus- ja elämäntapablogeja. Sellaisia, joilla ei ole kotona samoja sisustusklisheitä kuin muilla. On tosi hauskaa "löytää" joskus ihan uuteen persoonalliseen blogiin; joskus tulee luettua yömyöhään alkuun asti. Minulla on niiden lueskelemisesta tullut ihan harrastus.

   Poista
 7. Onpa ihanasti tehty :) Kiitän kauniisti!

  VastaaPoista
 8. Löysin blogiisi ihan sen alkuakoina Veeran blogin kautta ja aina vaan tänne palaan!
  Oma blogini täällä http://smykki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä ja kivasta kommentista :)
   Mukava päästä vastavuoroisesti kurkistamaan lukijoiden elämää. Tervetuloa palkkiin :)

   Poista
 9. Bad Mama's kitchenissä kokkailevat Susanna, Husband ja kolme teiniä. Sulkapalloileva perheemme pitää aidoista mauista ja hyvistä raaka-aineista valmistetusta ruoasta ja leipomuksista ilman turhia lisäaineita. Aika ajoin kirjoittelen hyviä uutisia sulkapallokentiltä. Tervetuloa kurkkaamaan ja toivottavasti viihtymäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :)
   Ihana hyvänmielen blogi sinulla. Tällaisia vinkkejä vähän toivoin laittaessani linkkivinkki pyynnön juttuun. Ihana saada uusia blogituttuja. Te ketkä olette jo eksyneet tänne Eilise paiston -köökkiin, olette jo valmiiksi jollain tasolla hengenheimolaisia.
   Tervetuloa linkkipalkkiin :)

   Poista
  2. Kiitos Johanna! Oma blogini on kovin tuore vielä, eikä siellä vielä ole linkkipalkkia. Täytyypä pyytää neuvoja it-konsultiltani, joka on 16-vuotias tyttäreni Solskensflickan :)

   Mainio tuo blogisi nimi. Eilistä paistoa Bad Mama's kitchenissäkin usein esitellään, kuinkan muuten. Poikkeuksena tietenkin juuri tämäniltainen pikkujouluateria...

   Poista