Eilistä paistoa blogini täytti 31.10-12 pyöreät 1 v. Kiitos Susanna onnitteluista ja että kerroit minullekin... Ohi meni minulta sekin merkkipäivä :D
Bloggailu on ollut mukaansatempaava ja koukuttava harrastus. Teidän lukijoiden kommentit ja viestit ovat olleet koko homman (intiaani)sokeri ja (ruusu)suola :) Toinen hauskuus tulee tilastoista; Mistä maasta, millä hakusanoilla ja mitä juttuja on eniten katsottu ja googlailtu.
1. vuosi
Lukijat top kolme maata: Suomi, Yhdysvallat, Venäjä.
Hakusanat top kolme: Eilistä paistoa (kaikkine muunnelmineen), punajuuripihvit, omenasose
Tekstit top kolme: Kulmien ja ripsien värjäys, Papujen keittäminen, Pellavansiemenet
Blogissa vierailuja ensimmäisen vuoden aikana noin 225 000
Blogia jatkan entiseen malliin ja tähän epäsäännöllisen säännölliseen julkaisutahtiin...
Kameran muistikortti on jatkuvasti täynnä monenlaista keittiökokeilua ja kodin tuunausta. Kaikkea en julkaise...
-Kurpitsa-spelt-vohvelit jämähtivät pannuun niin lahjakkaasti että lapset saavat nyt sitten ihan uuden vohveliraudan. Jos jollain on vinkki miten voi liottaa irti sähkövohvelirautaan kiinni pärähtäneen kurpitsan niin sen ihan mielenkiinnosta kuulisin minäkin :)
-Puolukkasoseeseen ei kannata sekoittaa vehnänorasjauhetta
-Salaattiin en lisää enää koskaan tyrninmarjoja
Mm. nämä parin viimeisen päivän aikana testattua viritystä jäävät siis vain omaan "älä tee näin-arkistoon". Tekevälle sattuu ja tekemällä oppii... Jotain sinne päin...
Tervetuloa matkaan mukaan Terhi ja Marjaani :)
no niin, onnea uusista tuulista! Tuun ostamaan sulta sit teetä! :)
VastaaPoistaKiitos Annu ja tervetuloa :)
PoistaMinulla Suomi, Yhdysvallat ja Ruotsi (ihana Ruotsi : ).
VastaaPoistaOnko se tuo hapankaali joka minun blogissa itänaapuria viehättää :D
PoistaOnneksi olkoon! Toivottavasti blogisi jatkuu vielä toisen ja kolmannen ja neljännen ja...vuoden! Tästä on paljon iloa ja hyötyä, joten kiitos:)
VastaaPoistaKiitos Niinu :) Eiköhän tämä uusi työkuvio tuo mukanaan vaan lisää jutunjuurta :)
PoistaOnnea 1-vuotiaalle!!
VastaaPoistaJa voi sua onnellista muutenkin - toi olis munkin unelmatyöpaikka!! No, ehkä törmään sinuun sit joskus siellä, kun taas tulen siihen suuntaan käymään. =
Ihana postaus. <3 :)
VastaaPoistaKiitos Merenhelmi :)
PoistaOnnittelut ja työniloa uudessa työpaikassa :) Pitääpä tulla pistäytymään, jos entisessä opiskelukaupungissa satumme käymään :).
VastaaPoistaKiitos Pauska ja tervetuloa niin minun kuin Virpinkin puolesta :)
PoistaJospa vihdoin tavataan ihan kasvokkain :)
Mukava kuulla ihanista uusista tuulista. Niin se elämä kuljettaa. Onnea siis 1-vuotiaalle blogille ja sinulle! :)
VastaaPoistaKiitos Raparperi :)
PoistaNiinpä, en olisi tätäkään tilannetta voinut edes kuvitella vielä parisen viikkoa sitten :)
Minäkään en tajunnut onnitella blogistasi, Onnea! Blogisi tuottaa iloa monille ja on suureksi avuksi ihmisille, jotka ovat erkaantuneet luonnon oikeanlaisesta hyödyntämisestä.
VastaaPoistaKiitos Virpi :)
PoistaOn ollut ilo tutustua sinuun, aiemmin blogisi kautta ja nyt henkilökohtaisesti.
Upeeta!! Onnea!! Kuulostaa ihanalle.
VastaaPoistaKiitos :)
PoistaKyllä tämä tuntuu ihan omalta jutulta ja oikealta ratkaisulta tähän hetkeen.
Hienoa! Paljon onnea uudesta työstä ja tottakai onnea yksivuotiaalle blogille! <3
VastaaPoistaKiitos Dahlia :)
PoistaKatriinan kauppaa vaan ei oikeastaan voi edes työksi kutsua, niin kivaa hommaa ja hyvää seuraakin samassa paketissa :)
Miksi puolukkasoseeseen ei kannata sekoittaa vehnänorasjauhetta??
VastaaPoistaVoin ottaa setistä kuvan joku päivä :) Yksinkertaisesti vaan väriyhdistelmä näyttää aika epämääräiseltä ja aika nälkäkin pitää olla että setti hyvänmakuiseksi muuttuu :D
PoistaTein kyllä senkin sekoituksen muutamana aamuna mutta luovutin jossain vaiheessa...
Ahaa, siksi siis, kiitos! Aihetta liipaten lisäisin tähän vinkki viitosen, että kaalinkantasosekeittoa EI kannata tehdä punakaalin kannasta ja lehtikaalista. Lieneeköhän nimittäin yksikään ihminen maan päällä (siis minun lisäkseni) syönyt niin ruman väristä ruokaa kuin mitä se oli. Maku oli kyllä hyvä, söin sen silti silmät kiinni kun en kärsinyt katsoa, mitä suuhuni lapoin. Se oli jotain aivan järkyttävää.
PoistaKiitos vinkistä vaikka en taida ottaa opiksi :) Punakaalin kantaa en ole vielä sosekeittoon sotkenut mutta lehtikaalia ja erityisesti niitä lehtiruotoja kyllä lähes joka kerta... Niitä kun pellossa piisaa.
PoistaVoin kyllä jotenkin kuvitella sen punakaali-lehtikaali-sosekeiton värin :D
Onnittelut minultakin! Ja eiköhän tässä opita toisiltamme ihan puolin ja toisin, sinä kun taidatkin olla aika "rautainen" ja paljon tietävä mimmi :)!
VastaaPoistaNiina
Kiitos Niina :)
PoistaOn ollut ilo tutustua sinuunkin. Ne kaupan asiat ovat kuitenkin sinulla hanskassa. Kuuntelen ja opin :)
Kuulostaa tosi mukavalta, Onnea :) Täytyypä poiketa puodissa.
VastaaPoista