maanantai 12. marraskuuta 2012

Meikkivoide-ylläri

Kiitos Yves Rocher :)
Viime viikolla sain testattavaksi paketillisen Yves Rocher meikkivoiteita. Olen käyttänyt aiemmin YR mineraalimeikkipuuteria, jauhepuuteria ja peitevoidetta Kaikkiin kolmeen olen ollut tyytyväinen ja tilannut niitä useammankin kerran sekä itselleni että tyttärille.

YR-meikkivoiteet ovat uusi tuttavuus ja sopivaan saumaan saapuivatkin; tänään aloitin uudessa työpaikassani, joka tarkoittaa myös sitä että arkiaamut vaativat pientä silottelua ja väriä kasvoihin...
Mielenkiintoista onkin testailla nyt samaan aikaan erityyppisiä meikkivoiteita. Normielämässä en hankkisi useampaa uutta meikkivoidetta yhtäaikaa käytettäväksi. Nähtäväksi jää mikä näistä toimii parhaiten ensipakkasten kuivattamalla, herkällä, keski-ikäisen naisen iholla, jossa jo pientä pintaryppyäkin löytyy :)

Testattavaksi sain neljä erityyppistä meikkivoidetta:
Flawless Finish fluid foundation
Light and luminous foundation
Comfort cream foundation
Replumping serum foundation

Paketista löytyivät myös
Valokynä
Meikkivoidesivellin


Kasvojeni iho reagoi ensipakkasiin aika rajusti; poskipäiden iho hilseili ja huuletkin halkeilivat. Sain ystävältä Kiinanmatkan tuliaisina paketin kosteuttavia ja kirkastavia kasvonaamioita. Käytin pakkauksen kolme maskinaamiota kolmena peräkkäisenä iltana. Levitin kostean pumpulinaamion kasvoille saunan jälkeen nukkumaan mennessä. Virallinen vaikutusaika oli 10-15 minuuttia. Itse nukahdin joka ilta naamarini kanssa ja jossain vaiheessa yötä se kuivuttuaan putosi... Kuuri kyllä kosteutti ja rauhoitti kiristävää pintakuivaa ihoa.


Meikkipuuterit eivät toimi pintakuivalla iholla, silläpä nämä uudet meikkivoiteet tulivat kuin tilauksesta. Ennestään minulla onkin YR-irtopuuteria, jota voi tarvittaessa hiukan levittää meikkivoiteen kiinnitykseen ja YR-peitevoidetta niihin maksaläiskiin...


Tähän saakka kaikki YR- ja muistakin tuotteista tekemäni jutut olen tehnyt ihan itse ostamistani tuotteista. Tämä paketti tuli uskoakseni tarkoituksella, että mielipiteeni kiinnostaa. Viime viikolla saapui testikäyttöön myös ihana paketti Madara tuotteita. Näitä juttujani lukeneet ehkä jo ovat huomanneetkin että mielelläni kehun hyviksi havaitsemiani tuotteita / palveluita, mutta ihan yhtä mielelläni annan myös risuja jos aihetta löytyy. Tässä katkelma paketin saateviestistä: 


"Ehdotan, että testailet aika ajoin eri tuotesarjojemme tuotteita ja oman  mieltymyksesi mukaan, on mielipide sitten testin jälkeen mikä tahansa."

Kiitos viestistä, tästä lähtökohdasta on mukava aloittaa yhteistyö :)

5 kommenttia:

 1. Hei, ja kiitos, että olit käynyt kirjautumassa lukijakseni. Oli kiva yllätys huomata ensimmäinen lukija.
  Sinulla on monipuolinen blogi - juurikin aion tarkistaa nuo sinun kasvisruokapostauksesi - meidän perheen nuori nainen on melkein kasvissyöjä ja yritän keksiä hänelle jotain uutta - ja sellaista, mitä koko perhe voisi syödä niin ei tarvitse kahta eri ruokaa kokkailla.
  Iloa marraskuuhun sinulle - Turun seudulla paistelee tällä hetkellä aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos sinulle mukavasta blogista, jäin mielenkiinnolla seuraamaan kerrasta :)
   Meilläkin mennään pääosin kasvisruokalinjoilla, jonkinverran riistaa ja järvikalaa silloin harvoin kun sitä tuoreena saa.
   Terveisiä vaan täältä Keski-Suomesta :)

   Poista
 2. Hei,tiesitkö että kaikki Kiinassa myytävä kosmetiikka pitää testata eläimillä. Myös sinne eu-maista viety. Yves Rocher on nykyisín eläinkokeet salliva yritys, koska on aloittanut viennin Kiinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos tiedosta. Ihan uutta faktaa minulle. Mitähän kautta näistä saa tarkempaa tietoa?

   Poista
  2. Tietoa löytyy animalian sivuilta tai vaikka googlettamalla kosmetiikan eläinkokeet Kiinassa.

   Poista