lauantai 6. joulukuuta 2014

Viinilaatikkosesonki


Kierrätys-, säilytys- ja sisustusvinkkinä keittiöön - keittokirjat esille viinilaatikkoon. Puiset viinilaatikot ovat monikäyttöisiä ja rustiikkisen kauniita. Jos joskus, niin nyt parhaaseen juhlasesonkiaikaan niitä kannattaa kysellä Alkosta tai paremmista ravintoloista.
Se uusin keittiökirja on aina kiva pitää esillä kirjatelineessä - ja erityisesti tämän kirjan kohdalla... Ihan mielellään Thomasta katselen aamukahvilla...Keittiöni voimataulu - kuitulevyyn kiinnitetty batiikkikangas - vitosen löytö kierrätyskeskuksesta. Tästä tykkään.

5 kommenttia:

 1. Noita viinilaatikoita voisikin yrittää etsiskellä - ovat paitsi käytännöllisiä myös kauniita! Ja tuon keittokirjan voisi hankkia ihan silmäniloksikin;)
  Hyvää Itsenäisyyspäivää sinne!

  VastaaPoista
 2. Kaveri on töissä alkossa ja sanoi, että viimeiset 2 vuotta viinilaatikot on viety käsistä. Joka päivä joutuu monta kertaa tarjoamaan ei oota. Jos noi vielä muutamia vuosia sitten oli kaatopaikalle päätyvää jätettä, nyt niistä tapellaan :D Ihan tuurissaan, onko vai eikö ole. Yleensä ei ole kun kuormapurun jälkeen eka kysyjä vie kaikki.

  Mä oon ehkä ollut väärällä kirppiksellä, kun en ole mitään löytänyt :P Tarkoititkohan sä sitä hoploppia vastapäätä toisella puolen tietä olevaa?

  VastaaPoista
 3. Eipä ole ruma laatikko. Saattaisihan noita kysyä Alkosta, vaikka Anskun kommentti ei anna aihetta suureen toiveikkuuteen.

  VastaaPoista
 4. Mikä voimataulu!! :) Ja kivalta näyttävät keittokirjat tuossa viinilaatikossa:)

  VastaaPoista
 5. Voi joo, noita tarttisi lisää! Siis laatikoita...

  VastaaPoista