maanantai 17. helmikuuta 2014

Uusi luku

Haloo Hyvinkää ja Raisa: Kiitos ystävänpäiväkortista :)


Parin kilon projektin -postauspäivitykset ovat jääneet väliin parilta viikolta - olen päivitellyt vain täällä makkarin nurkassa vaa'an ääressä - ja ihan ääneen...

Paino jumitti melkein kolme viikkoa ihan samoissa lukemissa. Eikä sillä oikeasti ole mitään väliä - keho kyllä tietää tahtinsa. Tänä aamuna se olikin sitten yht'äkkiä pudonnut 600g - ja lukema on pienin tähän mennessä: 53.4kg.

Salitreenit jäivät väliin yhdeltä viikolta pienen nuhanpoikasen takia. Lenkkeilin kuitenkin kevyesti silläkin viikolla. Saliohjelma on nyt pientä kiristystä vailla ja odotan kyllä toppahousuissani kevättäkin kun lenkille pääsee taas kevyemmillä varusteilla.

Olen nyt ollut ihan tiukalla gluteenittomalla ruokavaliolla. Mutta yksi mutta - olen ihan selkeästi huomannut että gluteenittomatkin viljat aiheuttavat kehoon tukkoisen olon ja turvotusta. Jos jätän väliin rieskat ja leivät (gluteenittomatkin) koostaen päivän ateriat ja välipalat vihanneksista, juureksista, pavuista, marjoista ja hapanmaitotuotteista - eron huomaa ihan kasvoistakin. Aamusta ei ole silmäpusseja ja iho on napakamman ja kirkkaamman oloinen.


Lähtöpaino 1.1.2014 57.9kg.
Tilanne 17.2.2014 53.4kg
Seitsemän viikkoa -4.5kg.

laihdutus / dieetti / kuntosali / viljat & laihdutus / gluteeni ja turvotus kasvoilla /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti