keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Iltalenkillä

Tänä kesänä sade on riipinyt harrastelijapuutarhurin ja hirsisaunan rakentajan hermoja... Mutta osaavat pilvet olla välillä kauniitakin. Kuvat kotikulmilta, iltalenkiltä Veeran kanssa.

Sisustamisesta kiinnostuneet, käykääpä kurkkaamassa Veeran ottamia kuvia ystäväni kodista.

Taitaa Keiteleen vesi peittää alleen kaikki kylän laiturit...
Saman lenkin aikana taivas ehti vaihtua monta kertaa ihan mustapilvisestä kirkkaaseen iltaaurinkoon.

Vinkkinä iHerbin uusille ja vanhoille asiakkaille, eilen tuli taas odotettu viesti:
For a limited time, enjoy free International Airmail shipping on any order valued from $40.00 to $80.00, weighing 4 pounds (1814 grams) or less! This special shipping offer is available through, Tuesday, July 31st.

Olen huomannut että monet suosituimmat / tarjoustuotteet loppuvat näiden ilmaisten postikulujen-kampanjoiden aikoihin. Eli ne omat suosikit kannattaa tilata kampanjan alkupäivinä. Harmittavasti ehdin itse jokunen viikko sitten tilailla muutaman paketin... Mutta vehnänalkioöljyä ja uutena kokeiluna lesitiiniä laitoin tilaukseen.

6 kommenttia:

 1. En kyllä yhtään ihmettele että toiset on enemmän järvi kuin meri ihmisiä. Ai että mitkä maisemat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko vaan sitten ihan missä sattuu syntymään se sielunmaiseman muodostuminen... Ihmettelen itse kovasti esim. lappalaisten ja pohjanmaalaisten kotiseuturakkautta :D Ei millään pahalla, älkää ottako henkilökohtaisesti :D

   Poista
 2. Kivoja maisemia lenkkipolulla. Itse oli juuri pyörälenkillä ja kamera oli matkassa mukana. No, miten kävikään...ei yhtään kuvaa! Joku toinen kerta sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti katsella kuvia teidän "tuttujen" bloggareiden maisemista. Yllättävän erilaisia maisemia mahtuu Suomenkin rajojen sisälle. Maalais- ja kaupunkiasumista, kaikkia kuvia on mielenkiintoinen katsella.

   Poista
 3. Heips,

  Pitänyt kysyä jo pidemmän aikaa. Blogistasi huomaan sinun olevan fanaattinen Citymarket-fani. Voitko hieman raottaa tätä asiaa S-marketin asiakkaalle. Itse en tiedä K-kaupan systeemsitä muuta kuin, että pisteitä tulee ostosten mukaan ja joskus postista jokin rahan arvoinen seteli, mutta aika mitätön ostoksiin nähden? Olisi mielenkiintoista saada kuulla, miksi K-kaupan asiakkuus olisi edukkaampi diili kuin S-marketin. Ihmiset niin jakaantuu kahtia ko. asiassa enkä ole koskaan saanut vastausta, että olisin kääntynyt K-kaupan käyttäjäksi pelkästään. Toki ostan tavaraa myös sieltä, mutta en säännöllisesti. Olet hyvin taloudellinen ihminen, joten odotan mielenkiinnolla vastaustasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja pahan heitit, "fanaattinen Citymarket-fani :D
   Mitä tähän voi enää sanoa, neljän lapsen 45 v. äiti-ihminen, fanituskohde cittari... Uuh, tästä kuulen vielä lapsiltakin :D
   Anteeksi kun vastaus on viivähtänyt, mustikka-aikaa on vähän hankala yhdistää aktiiviseen bloggailuun. Ihan olen yrittänyt aihetta miettiäkin. Jos nyt ihan rehellisesti vastaan niin syyt Cittarin valintaan ovat tässä:
   -S-ryhmän kaupat ovat mielestäni tylsiä ulkoasultaan
   -Ostoskäyttäytymiseni perustuu tarjouksiin, ostan omien kriteereideni pohjalta sitä mitä halvalla saa ja vielä pakkaseenkin isomman lastin kerralla. Cittareissa on useammin hyviä täsmätarjouksia. S-ryhmän kaupat toimivat ymmärtääkseni enemmän tasaisen hinnoittelun systeemillä?
   -Vanhempani kävivät aikoinaan K-Kaupassa, lienee jo siitä jäänyt osa tapaa päälle
   -Cittareistakaan en kelpuuta mitä tahansa :) Vakkaripaikkani on Seppälänkankaan Cittari. Tuttuun kauppaan on helppo mennä, henkilökunta on tuttua, kahvilan mukava myyjäpoika ottaa jo valmiiksi minut nähdessään lautaselle karjanpiirakat jotka aina valitsen :)
   -Omassa Cittarissani on edullinen myymäläkahvila, lounas hoituu parilla karjalanpiirakalla ja teekupposella.
   -Asioin samalla reissulla aulan Thai-kaupassa johon suosittelen tutustumaan. Edullista tofua, riisinuudelea, mausteita...
   -Plussapisteitä en varsinaisesti keräile. Jokunen seteli sillointällöin tulee mutta niiden varaan en taloutta perusta. S-ryhmällä on ymmärtääkseni parempi bonus-systeemi. S-bonuksia saan vakuutusmaksuista, polttoöljystä ja autojen tankkauksista. Luulen että useimpina kuukausina tuo 5% ostohyvitykseen oikeuttava summa ylittyy ja saisin siis ruuastakin senverran alennusta... Siltikään en käy S-marketissa... Se vaan on niin tylsä kauppa :)
   -Toinen kauppa jossa käyn on Lidl. Sieltä ostan yleensä kohtuuhintaisia luomutuotteita, tulevana lauantaina tarjouksessa näköjään vuohenjuusto, eli haen sitä :)

   Kiitos kysymästä, pisti ihan miettimään :)
   Olisi mukava kuulla muidenkin näkökantoja puolesta ja vastaan.

   Ruokakorivertailussa S-market taitaa useimmiten päihittää Cittarit. Sanoisin että ostoskäyttäytyminen on ehkä peruste valita kauppa tai toinen. Kauppalista-asiakkaille S-ryhmä tulee edullisemmaksi, tarjousten perässä juoksijat menköön Cittariin :)

   Poista