torstai 23. helmikuuta 2012

Keskiviikon kirppislöydöt

Karran viikossa yleensä käyn kierroksella vakkaripaikoissa. Eilen oli ihan hyvä kirjapäivä ja tarttui mukaan jotain vaatettakin... Vaikka ei pitäisi... Ja monta hyvää pussia :D

Hienot Donna ja Gaya paperikassit, hiukan rähjääntyneet Unicef ja Pentik kassit ja muovikahvallinen Jyskän varastomyymälän kestokassi... Ja nämä siis kaikki ostosten kaupanpäällisä :)


Vero Moda kevät-takki. Tässä takissa sama ongelma joka jokaisessa jakussani, yläselkä jää hieman ryppyyn... Olen 160cm pitkä ja muutenkin mittasuhteiltani lyhytselkäinen joten en enää edes jaksa etsiä selästä istuvaa takkia.


Uudet villasukat


Nuorimmalle tyttärelle kolmet farkut: 2 x H&M, yhdet Marc o'Polo.


Nuorimmalle tytärelle edelleen...


Veeralle Adidas juoksuhousut & kolme H&M toppia. (Yhdessä vielä laputkin paikallaan.) Ja kaksi kauluspaitaa, H&M ja Sisley, en nyt muistanut niitä kuvata...


Marimekko puuvillakankainen kesämekko. Kankaaksi ompeluksiin


Ja best of all: Kirjoja... Paljon kirjoja :D


Mielenkiintoisimpia: A.Vogel, Maksa terveyden säätelijänä ja pari näitä perusopuksia...



Päivi Setälä, Keskiajan nainen. Kauniisti kuvitettu teos.



Ranskan nykytaidetta 1947. Kansiossa on kierrevihkonen jossa on mustavalkoisia kuvia useita kymmeniä. Aika kaunis paketti, etusivulla teksti: Tästä kirjasta on ilmestynyt ranskankielinen painos numeroitu 1-400, englanninkielinen 401-500, suomenkielinen 501-800...



Kaikki yhteensä 22.90€. Ei paha... Ostokset SPR Kirri ja Seppälänkangas, Hakkutien- ja Kankitien kierrätyskeskukset, joissa tekstiilit 4€/kg, kirjat 2€/kg.


Että tämmöinen setti tälläkertaa... Olipa kamala kasa ja paljon kuvia, en aio teitä näillä joka viikko piinata :D

11 kommenttia:

  1. Ootpa tehny hyviä löytöjä! Mullekin heti iski silmään noi terveyskirjat. =)

    Toi mekko mitä meinasit ompeluksiin olis minusta aika hieno ihan noin mekkonakin. Mun mummo on ollu aikanaan siivoojana JKL:n Marimekossa vuosikymmenet, ja meillä oli koko suku puettu ja koditkin vissiin kääritty Marimekkoon.. =D Mummolla on vieläkin vaikka mitä kuosia sieltä!!

    Posti tuli tänään, kiitos paljon!!! (ekat tipat otettu jo..)

    VastaaPoista
  2. Teet kyllä mielettömän hyviä löytöjä. Valkoinen takki näytti kivalta. Mietin, että mikä mahtoi tulla kaikkien loppusummaksi ja olitkin sen maininnut. Ei voi muuta sanoa kuin, että edullisia ostoksia.

    Minulla on uunissa kasvisranskalaisia. Jäi niin himotuttamaan eilinen postauksesi ja oli pakko kokeilla :D Blogimaailmasta saa mitä erilaisempia vinkkejä.

    VastaaPoista
  3. Minusta tuo takki on hyvän näköinen kyllä, muutenkin todella hyviä ostoksia olet löytänyt. Joskus harmittaa, että en oikein osaa käydä kirppareilla (täällä päin Suomea tuotteet on mielestäni myös hyvin paljon ylihinnoiteltuja).

    VastaaPoista
  4. Huh huh. Piristä ihmeessä joka keskiviikko näillä!!!!!! Teillä on kyllä halvat kirpparit ja takki on wow. Oon muuten saman pituinen ja sama selkä ongelma. " isot rinnat kompensoi vähän, mutta ei tarpeeksi..." en tajua kelle vaatteet oikein suunnitellaan? Malleille?

    VastaaPoista
  5. Heli: Hyvä että postit tuli perille :)
    Ihan siisti tämä mekko on, mutta kokoa 46... Jos nyt en jotain ompelusta siitä keksi niin jätän jemmaan ja lahjoitan jollekulle sopivan kokoiselle.

    Raparperi: Innostuit heti juureksista :D Kiva kuulla. Tee vaikka juttua miten onnistui ja mitä aineksia itse käytit.
    Kirjoja aina etupäässä pengon. Ja tietysti kun täällä kotona on monta vaatteista innostunutta teinityttöä niin aina innoissaan odottelevat vaatetuliaisia.

    Dahlia: No, sinä osaat ostella ihan sitten kaupoista ja netistä kivoja juttuja. Itse en millään ja ikinä jaksa mennä "oikeisiin" kauppoihin :) Ja sen harvoin kun menen niin en kuitenkaan osaa valita itselleni sopivia vaatteita.

    Saariston kasvatti: En kehtaa näitä nyssykkäkasoja joka viikko levitellä :D
    Ok, tiedät sitten mistä puhun... Minulla on pituutta 160cm, aika leveät hartiat, isot rinnat ja lyhyt olka-vyötärö väli... Löydä siihen settiin sitten jakku tai istuva paitapusero... Olen luovuttanut aikoja sitten. Trikoopaidat ovat se minun juttuni, ja paljon lycraa pelissä...
    Kierrätyskeskukset ovat täällä edullisia. Samalla kilohinnalla saa heitellä puntariin Burberry kamat kuin Halpahalli tekstiilitkin...

    VastaaPoista
  6. Minustakin on ihana lukea kirppislöydöistäsi, on ihan blogisi parasta antia!!Esittele vaikka joskus kaikki huippuvaatelöytösi vuosien varrelta, oikein odotan sitä.Itsekin koluan kirppiksiä, kierrätys on täällä tosi huono, ei siellä ole lainkaan vaatteita.

    VastaaPoista
  7. Aaa, ai lyhyydestäkö se takin pussittaminen johtuu. Olen itsekin joku 162-senttinen ja sama pussitus vaivaa aina silloin tällöin. Nytkin jouduin jättämään kauppaan muuten mainion untuvatakin, mutta kun selkään jäi järkyttävä pussi. Olen aina ajatellu, että jos näin käy, vika on tyhmässä takissa.

    Ja hienot löydöt:) Terveyskirjoista en ole kyllä ikinä itse innostunut :)

    VastaaPoista
  8. Älyttömän hyviä löytöjä todellakin :)

    VastaaPoista
  9. Hei Anonyymi :) Olipa yllätys tuo kommenttisi :) En olisi uskonut että oikeasti ovat kiinnostavia nuo minun kirpparipenkaamiseni...
    No, saamanne pitää :D Täytyy ensiviikolla jotain löydöksiä esitellä...

    VastaaPoista
  10. Hei Kirpparikeiju :)
    Suomalaisen keskipituus on hiukan enemmän kuin 160-162cm. Suuri osa valmisvaateteollisuudesta tietenkin sitten tekee vaatteet mittasuhteiltaan sille "keskiverrolle" sopivaksi...
    Kyllä tuo takin hartiaselkäpussi pääsääntöisesti johtuu liian lyhyestä hartia-vyötärö-mitasta... Siihen jos yhdistyy vähän runsaampi rinnnanympärysmitta niin setti on toivoton...

    VastaaPoista
  11. Hei Pauska :)
    No, jonkun mielestä ovat löytöjä ja toisten mielestä sitten ehkä eivät :D

    VastaaPoista