maanantai 24. syyskuuta 2012

Buzzador postia

Tälläkertaa Air Wick uutuus: Tuoksutikkuja. Näitä tulikin iso paketti, 12 kappaletta. Jaettavaa monelle ystävälle...


Tuoksuvaihtoehtoina uusissa Air Wick tuoksutikuissa on pellava-syreeni ja karhunvatukka-vanilja. Avasinkin yhden molempia testaukseen; Omaksi suosikiksi näistä kahdesta valikoitui ehdottomasti viimeksimainittu.


Pakkauksessa on lasinen pieni "maljakko", jossa on tuoksuöljypitoista nestettä. Maljakkoon laitetaan 1-6 puutikkua joiden kautta tuoksu leviää ilmaan. Useampi tikku tekee tuoksusta voimakkaamman.Oman kokeiluni perusteella minulle riittää yksi tikku, jo siitäkin tuntuisi leviävän riittävän vahva aromi.


Pellava-syreeni-tuoksu pääsi wc:n peilitasolle. Tuoksu on minulle hiukan liian "pesuainemainen", muualle kuin wc-tiloihin en tätä käyttäisi.


Karhunvatukka-vanilja-tuoksumaljakon vein pukuhuoneen pöytätasolle. Sen tuoksu on neutraalimpi ja sopivampi eri tiloihin. Näistä kahdesta tämä on ehdoton suosikkini ja voisin käyttää tätä useammankin maljakon.


Pikku maljakko on ihan kohtuullisen kaunis ilmanraikastaja. Ihmetyttämään hiukan jäi, mitä tapahtuu öljyiselle nesteelle; Haihtuuko se kestoksi luvatun kuukauden kuluessa... Esitteestä tai pakkauksesta en löytänyt tietoa.


Että tällaisia olisi nyt jaossa, tulkaa kaverit hakemaan omanne :)Buzzador-sivuilta kopioitu lyhyt esittely Buzzadorina toimimisesta:

"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa."


Jos innostut liittymään buzzadoriksi, lisätietoa löydät TÄSTÄ aiemmin kirjoittamastani postauksesta.2 kommenttia:

 1. Onko nuo tikut "luonnollisia" vai onko niissä keinotekoisia aromeita? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa lukea näitä inci-listoja. "Vesipohjainen" ja "eteerisiä öljyjä" sanat löytyvät esitteestä mutta mm cyclamen aldehyde, limonene ja alpha isomethyl ionone (saattavat olla väärinkirjoitettuja, en vaan kertakaikkiaan näe tuota pientä tekstiä :) eivät kuulosta tai tuoksukaan eteerisiltä öljyiltä...

   Vanhassa vara parempi. Tuoksulyhdyt, eteeriset öljyt ja kuivatut kasvit ovat ilmanmuuta luonnollisempi vaihtoehto.

   Poista