keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Näin avaat kosmetiikkanäytepakkauksen

Sen minulle opetti tuttu kosmetologi, jolta saan aina käydessäni matkaan pinon tuotenäytteitä.
Ei ikinä siitä kulmassa olevasta merkistä repäisemällä... Se virallinen tapa on se kaikkein suttuisin :)

Näytteet ja muutkin pikkupurtilot, nekin "hyvässä" järjestyksessä näissä vanhoissa kertakäyttö raejuustopäniköissä :)


Voiteet joita tarvitaan vain hyvin pieni määrä kerrallaan, esim silmänympärysvoiteet ja seerumit: Näytepussin nurkkaan tehdään pieni (sopiva) reikä puhtaalla neulalla. Reikää saa sopivaksi neulalla venyttämällä. Tuotetta saa puristettua just sen tarpeellisen tipan ja loput säilyvät pakkauksessa. Pienikin näytepakkaus riittää moneksi päiväksi, usein pariksi viikoksikin.


Voiteet joita käytetään kerralla enempi: Näytepakkauksen kulmasta leikataan saksilla pieni pala. Kasvovoidenäytteet riittävät yleensä muutamaksi päiväksi, vartalovoiteet saattaavat mennä kerralla. Jos tuotetta käyttää useamman kerran, kannattaa kulman reikä jättää mahdollisimman pieneksi. Tuote säilyy pakkauksessa hyvänä eikä pääse valumaan ja sotkemaan pitkiinsä...


Ei näin :D


Eipä muuta tänä iltana :) Sadepäivä inspiroi ikkunanpesutalkoisiin, huomenna jatkan suursiivouksen ja tavarapaljouden hävityksen merkeissä.

9 kommenttia:

 1. Heippa hei :) Tosi hyvä postaus ja hyviä vinkkejä! En muistanutkaan tuota, että neulalla olisi hyvä tehdä reikä näytepussiin.

  Terveiset täältä helsingistä. :) Poikkesin Zarassa ja kävin syömässä, mutta muuta en sitten ehtinytkään, paitsi kiertelin pitkiinsä iltalenkkeilen ja otin paljon kuvia, terveiset kotiin!:)) huomenna nähdään<3

  VastaaPoista
 2. Olenkin aina tuskaillut näytteiden kanssa ja mieluumin jätän kokonaan avaamatta jos ei sakset ole lähettyvillä. Tuo neulavinkki oli hyvä. Varastot kuule vaan tyhjenee ; ) Tsemppiä sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän pitkään riittävät esim. silmänympärysvoidenäytteet. Joskus virallinen myyntipakkauskaan ei ole kuin 10-15 milliä, näytepakkaus samasta tuotteesta 3 ml :)
   Totta, niitä ei ikinä kannata repäistä... Se on yhtä sotkua ja tuskaa mihin levittelisi ne loput pussista tursuavat voiteet...

   Poista
 3. ei näytteistä, mutta kosmetiikasta kumminkin ... millaisilla suhteilla sinä Johanna teet/tekisit tällaisen luomunaamion - 2 rkl oliiviöljyä, 2 rkl sitruunamehua, 1 dl kauraryynejä? Minä innostuin eilen tekemään, mutta sain aikaiseksi vain paksu kokkareista puuroa, mikä tipahteli kasvoiltani köntteinä. Ei kaunistanut, tuli vain sotkua ja ryppyjä ärsytyksest :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliiviöljy-kaurahiutale sekoitusta en ole koskaan tehnyt. Etsin tietoa Ounapuun Kotikosmetiikkaa kirjastakin mutta siinäkään ei mainittu vastaavaa sekoitusta. Luulisin että tuo sekoitus toimii paremmin kuorinta-aineena? Luonnonjogurtti toimisi varmasti paremmin naamion pohja-aineena.
   Sitruunaa on käytetty esim. tässä Vanhenevan ihon lifting naamiossa: 1/2 tl sitruunanmehua, 2 tl jogurttia, 1/2 tl hunajaa, 2 tl maissijauhoa. Vaikutusaika 10-20 min.

   Poista
 4. Minä aina vaan repäisen tai leikkaan auki ja ovat vielä sekaisin sikin sokin kylppärin kaapissa. Pitänee selvästi perehtyä asiaanh tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulakonsti on ihan hyvä tapa käyttää ne "arvokkaammat" voiteet :)

   Poista
 5. Kyllä köyhä keinot keksii

  VastaaPoista