keskiviikko 21. elokuuta 2013

Rouva Äks

Tämä kiva juttu oli julkaistu tänään paikallislehti Äksässä. Kiitos toimittaja Emma Kautto - kunniasta ja kutsusta haastatteluun minun ja tytärtenkin puolesta :)Lempijuttuja x 3

"Johanna, 46, on kirjoittanut Eilistä paistoa -blogiaan nyt noin puolitoista vuotta. Blogin "vihreänä lankana" kulkevat helpot gluteenittomat kasvisvoittoiset arkiruuat, kotikosmetiikka, kotipuutarha, mökkikesät ja kirpparilöydöt.
 - Eilistä paistoa -bloginimi syntyi huumorilla ja siitä ajatuksesta että ohjeet päivittyvät nettiin yleensä päivän-parin viiveellä siitä, kun ruoka on oikeasti valmistunut, Johanna kertoo.
 - Lukijat siis tavallaan saavat eilistä paistoa.
   Johanna innostui kirjoittamisesta tyttäriensäkin aloitettua bloggaamisen.
 - Homma lähti alkujaan siitä, että tyttäret halusivat liittää omiin postauksiinsa heille mieluisten ruokien tai leipomusten valmistusohjeita. Kun olin vuoden verran istunut ja selittänyt blogijuttujen parissa touhuaville tytöille makaronivellin tai piimäpiirakan valmistusohjetta, niin huomasin että helpommalla pääsen jos kirjoitan ohjeen itse, Johanna hymyilee
  Juttujen aiheet sivuavat naisen päivän touhuja.
 - Nykyisin keittiössä on leikkuulaudalla veitsen ja vihannesten vieressä myös kamera. Kamera kulkee mukana myös metsäretkillä ja ulkona puuhatessa. Johannan blogin löydät osoitteesta..."

Juttu jatkuu esittelynä myös tyttäristäni Lempistä ja Veerasta. Molemmat aloittivat bloggaamisen ennen minua - nyt bloggaaminen on, ei nyt ihan koko perheen, mutta minun ja kahden tyttären yhteinen kiva harrastus.

1 kommentti:

  1. Teillä kaikilla kolmella on erilaiset ja mielenkiintoiset blogit. Itse luen aina kaikki kolme, Johannalta saan ideoita puutarhaan ja terveelliseen ruokaan, Veeralta tyylivinkkejä ja Lempin ihania käsitöitä ei voi kuin ihailla (niihin en itse pysty).Kaikki ovat kivoja hyvän mielen blogeja, ja hyviä kuvia on aina ilo katsella. Jatkakaa naiset samaan malliin!! Ja kiitos kun jaatte arkeanne ja elämäänne meille lukijoille.

    VastaaPoista