keskiviikko 28. elokuuta 2013

Vessaan ei saa mennä

Ei ole saanut sen erän perään, kun siskoni löysi jokunen vuosi sitten lehdestä artikkelin pihamaan kannoista. Jutun mukaan ne lahoavat nopeammin, kun niitä kastellaan urealla eli virtsalla.
Mökkitontilla jokaisella on nyt sitten oma nimikkokanto jolle kyykätä. Nopeiten näyttäisi lahoavan kanto, jota on hoidellut siskoni raskaana ja imettävänä - naisen hormoneissa näyttäisi olevan jytyä...
Sellainen viikon pihavinkki - en suosittele kaava-alueen tonteille.

Huussiin saa möksällä mennä vain "pikku-kakkoselle". Ovea ei ole - koko suku pitää vahtia että kantosääntöä noudatetaan, eikä "Jetassa" liian tiuhaan lampata...


Jos kanto ei konstilla kokonaan katoakaan, niin ympäristön rehevöityminen piilottaa loput...

Tulin juuri mökiltä puolukkasankoineni. Kiitos kaikista kommenteista ja kysymyksistä - vastailen niihin huomenissa :)

Yhteistyössä: Olympus - Pen Lite E-PL5

5 kommenttia:

 1. Pelastustie :D Aika hyvän paikan ovat tuolle kyltille keksineet!

  VastaaPoista
 2. Joku muukin uskaltaa tunnustaa, ettei mökillä huussiin saa pissalle mennä :D Meillä ei tosin ole kantoja kadotettavaksi, kun piha kaadettiin kerralla 30 vuotta sitten tontin raivauksen yhteydessä. Huussin tyhjentäminen on niin työlästä ja inhottavaa hommaa, ettei pönttöä ole tarvis nesteellä täyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ansku.
   Totta - huussin hoito on toinen kantokyykkään motivoiva juttu. Aikoinaan kun huussiin sai vielä nesteitäkin heittää, niin vaikka kuinka kuivikkeita käytti, ei se ihan hajuttomana meinannut pysyä. Nyt "kakkospesänä" kuivikkeilla toimii hienosti - tyhjennyskin on ihan helppo homma - kuiva ja hajuton.

   Poista
 3. Hei!Käytkö vielä töissä siellä kaupalla?Olen vähän kyllästynyt näihin ruokaohjeisiin, kaipaan vanhoja kirppisläytöjä ja sisustusjuttuja jonka vuoksi aikoinaan lukijaksesi ryhdyin:-)

  VastaaPoista