sunnuntai 26. toukokuuta 2013

129€

Hei ja hyvää huomenta kaikille Turun lentokentältä! 11.20 nousee siivilleen Free Bird (se on lentoyhtiön nimi :D) ja ainakin kaksi muutakin iloista vapaata lintua kohti Turkin Alanyaa. :) Ei pitäisi käydä Rantapallon äkkilähtösivuilla, tai sitten pitäisi...  Kuittasin eilen yhdellä vilkaisulla ja viiden minuutin harkinnan jälkeen 129€ maksavan viikon loman Alanyaan. Kuulumisia periltä, nyt kipaisemme koneeseen, hei! 


15 kommenttia:

 1. Mukavaa lomaa :) Olkaa kiltisti ;) heh..

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa lämmössä! <3

  VastaaPoista
 3. heipsan,silmät rävähtivät auki kun luin tämän! Olen pari viikkoa selannut äkkilähtöä,mutta näin halpaa matkaa kreikkaan tai turkkiin ei ole vielä osunut kohdalle ja tietenkään en ole ks. tarjousta huomannut! pieni pettymys :( noh,ei auta ei,pitäkää hauska reissu ja odottelen kovasti kuulumisia :) ps.oliko teillä määrittelemätön hotelli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Hintaan kuului Atak Apart hotelli aamupalalla. Nazarin luokituksessa se oli kahden tähden paikka mutta vastasi kyllä vähintään kolmen tähden paikkaa Turkin yleiseen tasoon nähden. Aamupala oli yllättävän monipuolinen ja hyvä.
   Olisi samana päivänä ollut 59e pelkät lennot Kuopiosta. Meille olisi riittäneet pelkät lennotkin mutta matkantekoa helpotti kuljetus kentältä Alanyaan. Saapumisaika kun olisi ollut aamuneljältä. En viitsinyt kavereita pyytää siihen aikaan hakemaan :)

   Poista
 4. Edullista, sanoisin! :) Voisipa itsekin vain ottaa ja lähteä. Ehkä joskus sen teenkin, kunhan pääsen joskus nauttimaan työssäkäyvän ihmisen kesälomasta. Tuo teidän kukkapenkki näyttää edelleen niin hyvältä... Otin siitä ajatusta omaankin penkkiin, mutta se näyttää tuolta (jos näyttää) ehkä 15 vuoden päästä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saara :)
   Ei mene kuin muutama vuosi - kuunliljat ovat tosi nopeakasvuisia hyvässä maassa.

   Poista
 5. Aikas iso auto. Mersuhan ja varsinkin tuo kokohan ovat varsin sopivia kookkaille, pitkille ihmisille. Siksi appikaan ei Mersuistaan luovu.

  VastaaPoista
 6. Hauskaa matkaa! Ihan parasta!! En malta odottaa että itsellä on aikaa ja rahaa yhtä aikaa samanlaiseen toimintaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tälläkään kertaa rahaa ei hirmuisesti mennyt :) Arvokasta ulkona puuhaamis aikaa kyllä sitten se viikko...

   Poista
 7. Onpa edukas loma! Ihania hetkiä siellä Turkissa!

  Kävin kurkistelemassa sieltä täältä viime viikkojen juttusia <3

  Terkuin Maarit

  VastaaPoista
 8. Itsehän hampaita kiristellen maksoin 944 euroa pelkistä lennoista Los Angelesiin ja mietin siinä happamana, että samalla rahalla kävisi jo pariin otteeseen vähän rentoutumassa etelän lämmössä. No, huoli pois, onneksi omalla reissulla on suuri tarkoitus. :)
  Katselinkin lomakuvia tuossa mennessä, kivannäköistä oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nina :)
   Nyt heräsi ihan hillitön uteliaisuus - mikä on se suuri tarkoitus?:)
   Kyllä 944e riittää useampaankin kuin kahteen satkun matkaan jos ajatuksena ei ole kuin maata ja lukea rannalla :)

   Poista