keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Buzzador-postia Maxim

Viime viikkoina Buzzadoreilta on lähestytty useammankin mielenkiintoisen kampanjan tiimoilta. Tämä monipuolinen urheiluravinnepaketti saapui minulle ihan sopivasti tsemppi- ja starttipaketiksi, talvi kun on mennyt aikalailla tiiviisti työn touhuissa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen harrastanut epäsäännöllisen aktiivisesti kuntosaliharjoittelua, sekä hyvinkin aktiivisesti tanssitreenia yli viisi vuotta. Tunnustan että viime aikoina ote niihin harrastuksiin on vähän lip... lips... lipsahdellut :D

Paketista löytyi sopivia täsmätuotteita sekä ennen, että aikana, että jälkeen urheilusuorituksen nautittavaksi: Patukoita, juomajauhetta, valmista juomaa ja poretabletteja. Katsotaan miltä maistuvat ja josko rauta tuntuisi nyt hiukka kevyemmältä :)

En koskaan ole kokenut olevani niin "oikea" urheilija että olisin tarvinnut tai edes ansainnut mitään erityiskohtelua tai hienoja täsmätuotteita. Pelkkä vesi juomapullossa tosin on aina tuntunut hiukan "lisulta" salilla tai tanssitunneilla. Lorautinkin sekaan aina hiukan Molkosania - sen hapan aromi sopii mielestäni mainiosti treenijuomaksi. Ennen salitreeniä nappasin usein pienen palan tummaa suklaata, en tiedä oliko siitä muuta kuin psykologinen apu, kuvittelin kuitenkin että se antoi hetkellisen energialatauksen treenin ensimmäisiin pääsarjoihin.
Mieleen tuli nyt myös salikaverini (eläkeikäinen em-tason urheilija). Hän kertoi että aikoinaan otti hiukan ennen suoritusta aspiriinin. Muistelen että pointtina oli asetyylisalisyylihapon piristävä vaikutus. Tämä siis ei nyt ole ollenkaan omia kokemuksiani - minulla kun kepulikonsteina ovat olleet Molkosan ja suklaa :D

Laitan omia maku- ja muita testituloksia Maxim-tuotteista kunhan olen ehtinyt tutustua niihin käytännössä.

Nyt kun siis pääsen testaamaan Maxim urheiluravinnelisien makua ja mahdollisia tehoja, aloitan parin-kolmen kuukauden aktiivisen kuntosalikuurin - kolme salitreeniä viikossa. Se on aikalailla sopiva tahti normiharrastelijalle hyvän lihaskunnon saavuttamiseen ja ylläpitämiseen. Itse teen saliohjelman aina täsmätreeneinä jaettuna kolmelle päivälle viikossa: 1-Jalat  2-hauis & selkä  3-rinta & ojentaja. Vatsoja joka reisulla ja olkatreeni kun sattuu olemaan aikaa ja energiaa.

Maastavetoon hyvät kengät, tukivyö, polvenlämmittimet ja käsiin magnesiumia.

Rintapenkissä pärjää hanskoilla ja rannetuilla.

Ylätaljaan keskittymistä helpottavat vetokoukut.


Vaikka kuntosalitreenit ovat jääneet vähiin viime talvena, tiedän kokemuksesta että liikeradat säilyvät lihasmuistissa ja takaraivossa. Pienen tauonkin jälkeen noin kolmen viikon "kertauskurssi" palauttaa jo aika hyvin entiset voima-arvot, eivätkä lihakset enää kipeydy kuten alkuhuumassa :)

Se on menoa nyt :)


Buzzaus on minulle yksi mukava harrastus muiden joukossa. Buzzaajana saan silloin tällöin testattavaksi uusia mielenkiintoisia tuotteita. Mitään palkkaa touhusta ei makseta, mutta kivat tuotepaketit toimivat kannustimena.
Uusia buzzadoreita rekrytoidaan jatkuvasti. Jos innostut aiheesta niin voit ilmottautua TÄÄLLÄ.
Juttuja aiemmista buzzauskokemuksistani ja lisätietoa aiheesta löydät TÄÄLTÄ.

13 kommenttia:

 1. Itseäni kiinnostaisi tämä buzzador homma, mutta vähä hirvittii se että onko siinä jotain taka juttuja mistä ei kerrotakkaan nettisivuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Uskallat kyllä rekisteröityä - et sitoudu yhtään mihinkään ja sinulla on aina mahdollisuus valita mihin kampanjaan haet mukaan. Mitään roskapostia ei ilmaannu, mutta uudet buzzadorit tosin ehkä joutuvat odottelemaan aikansa kampanjatarjouksia ja saattaa olla että jo aiemmin mukana olleet pääsevät helpommin mukaan. En tosin tiedä aiheesta muuta kuin oman kokemukseni: Ensimmäiseen kampanjaan pääsin aika pian ilmottautumisen jälkeen mutta sitten menikin aikaa melkein vuosi ennenkuin taas kyselivät.

   Sinulla on etuna oma blogi. Sen verran kurkkasin että osaat tehdä tuotearvosteluja ja nähdäkseni jopa tykkäät aiheesta :) Minulle on tullut viime aikoina nimenomaan blogikampanjatarjouksia. Bloggareita kun ei taida vielä ihan niin paljon olla yrityksen listoilla. Buzzaus blogin kanutta saattaa usein saavuttaa suuremman yleisön kuin kavereille buzzaus. Uskoisin että tulevaisuudessa blogikampanjoiden osuus vaan lisääntyy.

   Käy vaan ilmottautumassa jos yhtään kiinnostaa :)

   Poista
  2. Kiitos tsempistä :) Lopujen lopuksi uskaltiki painaa rekry nappii :)

   Poista
  3. Hyvä - tervetuloa vaan porukkaan mukaan :)

   Poista
 2. kokeileppa laittaa vesipullon pohjalle karkea merisuolarae, siitä saat hiukan hivenaineita menetettyjen tilalle, virkistää ja jaksaa ja jaksaa terv. seija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija :)
   Sinä jos joku tiedät näistä ja niin monesta muustakin aiheesta. Käydään teellä tässä joku vapaapäivä :)

   Poista
  2. Ja suolan lisäksi voi laittaa sekaan myös aitoa inkkarisokeria (esim. Masajo). Se on myös palautumisjuomana kelpo!

   Poista
 3. Mä olen ollut vain kahdessa kampanjassa buzzaamassa; eka oli se Vanish ja toinen nyt tosiaan mullakin liki vuoden jälkeen tuo Decubal. Mutta aika moneen tarjottuun olen jättänyt ilmoittautumatta, kun eivät ole olleet mun juttuja ollenkaan (en ilmoittautunut tähänkään mihin nyt pääsit). Nyt sitten hämmästyinkin, kun tuli taas uusi kutsu (niitä on minusta tullut nyt pienen ajan sisään monta) ja pääsinkin mukaan. Eli mun seuraava buzzaus on Hälsans Kök-kasvisruoat, johon saan varmaan jo lähipäivinä lahjakortin. Odotan innolla!

  Eli siis Mawikalle vinkkiä, että mukaan vaan, se on ihan kivaa, helppoa ja todellakaan siis mihinkään ei pakoteta mukaan eikä mitään kommervenkkejä ole nurkan takana piilottelemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja "köökkituotteita" on tulossa testiin meillekin. Itselleni eivät ole entuudestaan tuttuja mutta tarkka siskoni on ne kelpuuttanut käyttöön - eli ennakko-odotukset ovat kovat :D

   Poista
 4. Hyvä Johanna! Tsemppiä treeneihisi, sullahan on ihan ikioma peronaltrainerikin kotona!

  Liityin Buzzadoriin jo varmaan yli vuosi sitten, mutten ole vielä kertaakaan ottanut pakettia vastaan. Tuon paketin minäkin olisin halunnut testattavaksi, mutta meniköhän se nyt ohi. Pitääpä vielä tarkistaa sähköpostini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena :)
   Sinä nyt tallot ihan omalla tasollasi treenatessa... Ihan huikeita kuvia.

   Sinulle tämä paketti olisi kuulunut jos kenelle. Saattaa olla että uudet ilmottautujat joutuvat odottelemaan hetken ennenkuin pääsevät sisään. Minulle on tullut nyt kolme kampanjaa ihan lähiaikoina.

   Poista
 5. Näyttääpä teidän huusholli kuin suoraan -70-luvulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jos talo on 70-luvulta niin pitäisi tietysti näyttääkin. Meillä se ei valitettavasti ihan toteudu - edelliset asukkaat päivittivät taloa 80-luvun kuosiin ja moni herkullinen 70-lukulainen yksityiskohta hävisi siinä rytinässä.

   Poista