torstai 10. heinäkuuta 2014

Desigual toppi 26€

Desigual toppi 26€ - ihan normihintaan, mutta hyvä ostos kuitenkin...
koska siihen samaan 26 euron loppusummaan sai myös Gudrun Sjödenin trikoopaidan
ja Marimekon t-paidan ja Anne Linnonmaan neuleen


ja Davidin ja Peakin ja Casallin lenkkipaitoja ja Outfitters Nationin hupparin ja Piruetin tanssitopin ja Cross Sweden urheilupaidan

ja pellavahousuja ja yhden hienon paidankin 

ja parit farkut ja Benettonin housut

ja Sand vakosamettitakin ja Ril's jakun
ja kasan matonkuteita Lempin korivirkkauksiin ja villapaidan tuunattavaksi ja nahkarepun ja Tampellan kankaanpalan ja jotain muutakin pientä sälää...

Tyttäret omivat päivän löydöistä suurimman osan - ja hyvä niin... Jäi näistä kuitenkin lopullisessa tasajaossa ja sovituskierroksella jokunen minullekin: Ril's jakku syksyksi, Marimekko ja Gudrun mökille, yhdet farkut ja Linnonmaan pirteä neule - ne nyt ainakin aion pitää - ja muita sitten lainailla...

Se oli semmoinen kesäretki tytärten kanssa kierrätyskeskukseen. Eikä mikään ollut edes yhtään alennuksessa - kaikki ihan täyteen neljän euron kilohintaan...
Tilanne täällä kotona nyt: Neljä tyytyväistä naista levittelee nyssyköitään ja ihastelee löytöjään ilta-auringossa kotiterassilla - hyvän päivän ilta :)

18 kommenttia:

 1. Wau - mahtavaa ! Oletpa tehnyt kierrätyksestä hienoja löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onhan näissä taas vähäksi aikaa uutta väriä ulkoasuun :)

   Poista
 2. Täytyy onnitella mahtavista löydöistä. Ei mennyt hukkaan se kirppisreissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ei mennyt tällä kertaa :) On niitä nollakeikkojakin - ajattelen kuitenkin kun kaikkea jo on, että molempi parempi - löytyy jotain tai sitten ei :)

   Poista
 3. Voi kun kiva lukea näitä löytöjä!Näitä lukisi mieluusti useamjminkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa - kiitos :)
   Se on jännä juttu - vain toinen kirppistelijä voi ymmärtää :) Itsekin tykkään lukea muiden löydöistä.

   Uskoisin että suomalaiset ovat jo aikalailla ennakkoluulottomia kierrättäjiä - käytettyä paitaa ei lienee suurinkaan osa kavahda? Mutta kyllä markkinavoimat vaan osaavat vetää oikeista naruista koska käytetyn tavaran vuoret vaan ovat niin kertakaikkisen valtavat. Minäkin, jos omaan (kirppis)pussiin tätä blogia pelaisin, niin en tietenkään kirjoittelisi tämmöisiä postauksia - kovasti vaan mainostaisin merkkiliikkeiden alea ja taas olisi potentiaalia tavaraa tulossa kierrätyksen kilolaariin :D

   Poista
 4. Teitpäs taas löytöjä. Teille pienille ja sieville löytyy (jos /kun osaa) kaikkea kivaa - ei tällaiselle L/XL:lle. Mutta kivaa se pönkiminen minustakin kuitenkin on :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marru - harmi kun ei törmäilty :)
   Minusta taas tuntuu, että meidän naisporukalle epäsopivaa tavaraa on eniten :) Onko se vaan niin että aina "ruoho on vihreämpää aidan toisella puolen" :)

   Tietysti pienempänä voin hyödyntää sitä, että isommatkin koot mahtuvat. Tässäkin pinossa on ainakin yhdet 40 kokoiset Kaffe pellavahousut - narukiristys vyötäröllä ja ovat just semmoiset kuin tykkään - reilusti väljät :)

   Poista
 5. Etsivä löytää :) Hyvä setti pikku-rahalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Aamukahvi :)
   Sinä sen tiivistit - ja siihen etsimiseen ei monesta ole...
   Tämäkin 26€ olisi mennyt keskustakäynnillä muutaman tunnin parkkimaksuun ja salaattilounaaseen...
   Minä olen muutenkin ihan antikeskustatyyppi - ei millään muuten kuin pakosta tungen täysiin parkkihalleihin - kiireen tuntu ja ihmistungos ahdistaa.

   Poista
 6. Mielettömiä löytöjä:) Onko ne Jyväskylästä? Osaatko sanoa pääkaupunkiseudulta hyviä kirppiksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :) Oli aika uskomaton pino - eikä kuvissa edes näy kaikkea mitä siihen kuuteen kiloon mahtui...

   Nyt täytyy sanoa, etten osaa yhtään neuvoa muiden kuin oman kylän kirppiksille. Jos lukijoissa on etelän tyttöjä, jotka tietävät aiheesta, niin jelpatkaa Maaritia :)

   Poista
 7. Hienot löydöt, missäs moinen löytöpaikka on, jos vaikka joskus poikkeasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan - kyllähän kirppareilla tavaraa piisaa jokaiselle innokkaalle :)
   Jyväskylässä käyn kierrätyskeskuksissa - kaksi Seppälänkankaalla ja yksi löytyy keskustasta (sinne en itse viitsi auton kanssa lähteä etsimään parkkipaikkaa).

   Kirjoja löytyy aika hyvin Kirin SPR-kirppikseltä. Pöytäkirppiksillä käyn tosi harvoin - eli en oikeastaan ollenkaan. Minun hermoille raja on aikalailla pari - kolme penkomispaikkaa yhdellä kirpparikierroksella, eikä ihan aina sitäkään... Kiva käydä silloin tällöin, mutta ollenkaan joka viikkokaan en innostu.

   Poista
 8. Mitä pitemmälle luin, sitä isommiksi levisi silmät. Pitäisiköhän joskus käydä kirpparilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta - ja hyvä kun luit aamulla ettei mennyt yöunet silmien levitessä :D
   Etkö sinä käy kirppiksillä - blogistasi minulle on tullut fiiis, että olisit hengenheimolaisia :)

   Minä olen käynyt kirppareilla ja kierrätyksessä niin kauan kuin niitä on ollut - reilu parikymmentä vuotta. Ei osaa enää tekstiilipuolta normikaupasta edes katsoa, kun on todennut, että samaa saa käytännössä ilmaiseksi. Jyväskylän kierrätyskeskus oli alkuaikoinaan ilmainen, sitten hinnaksi tuli tekstiilitavaraan muistaakseni markka/kilo. Nyt tekstiilit on hinnoiteltu 4€/kg - toisinaan tosin alennusmyyntejä - eurollakin kilo.

   Se täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että huippulöytöjä on tosi vähän suhteessa kaiken tavaran määrään - eli vaatii aikaa ja ehkä jonkinverran silmääkin että löytää kaiken kirjavan seasta ne omat jutut.

   Poista
 9. Tuo teidän kierrätyskeskuksenne on varsinainen aarreaitta. Ja sinulla kirpparihaisilmät;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lady :)
   Välillä on - välillä ei... Tänä kesänä olen käynyt pari kertaa aiemmin, eikä mukaan tarttunut kuin muutama kukkaruukku - tosin ihan hienoja ja tarpeellisia nekin :) Kirppareille ei voi mennä hakemaan mitään täsmäkohdetta - on vaan otettava sitä mitä sattuu olemaan kohdalla. Kyllä minulle kieltämättä on vuosikymmenten kirpparihistorian varrella jonkinlainen rytkytutka tainnut kehittyä :)

   Poista