perjantai 11. toukokuuta 2012

Tutustu tähän blogiin

Tänään on taas SE päivä :) Minun vapaapäivä, joka sattuu olemaan myös ihanan "miniäni" Aneten vapaapäivä. Ja mikä vielä extra-mukavaa, miehenikin on viikonlopunyli reissulla... Talo on siis testosteroni- ja jääkiekkovapaata vyöhykettä parin päivän ajan :D

Ensiksi Aneten kanssa kirpparikierrokselle ja iltapäiväteelle. Illaksi vuokraamme vain naisille sopivan nyyhkydraamaleffan, vohvelitaikina on jo turpoamassa, saunaa ja muuta ihanaa... Yes :)

Ja jotta hyvä kiertäsi, haluan esitellä teille lukijoille blogeja joihin itse olen tykästynyt syystä tai toisesta. Tänään viikon vinkkinä: Aamiainen ruohikolla.

Blogin kirjoittaja Juhana Harju on ravintoasiantuntija. Kattavasti eri aiheita sivuavat postaukset on tehty huolellisesti ja asiantuntevasti. (Toki hän itsekin muistuttaa, että blogissa esitetyt näkemykset edustavat ainoastaan kirjoittajan omia mielipiteitä.)
Ja jos vaikka olisitkin Aamiainen ruohikolla blogissa käsitellyistä aiheista erimieltä tai kolmatta, niin aina on hyvä tutustua myös omista käsityksistä mahdollisesti eriäviinkiin mielipiteisiin.

Blogin sivussa on selkeä lista jo julkaistuista artikkeleista. Sieltä on helppo poimia luettavaksi itseä kiinnostavat aiheet. Käykää ihmeessä tutustumassa ja liittykää lukijaksi, niin saatte jatkossa viestiä uusista postauksista.

Ja viikonloppu-terveiset vielä blogiystävälleni Saariston kasvatille: Pari iteotettua taidekuvaa voimatauluiksi :D

"Kohti valoa"


"Läpi vaikka harmaan kiven risuseinän"4 kommenttia:

 1. Johanna, kiitos mukavasta suosituksesta. Pitääpä tutustua sinun blogiisi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juhana sinulle mielenkiintoisesta blogista. Olen useampaankin kertaan käynyt lukemassa myös sinun näkemyksesi aiheista jotka itseäni kiinnostavat.

   Poista
 2. Mitäs vapaapäivänä tehdään ;)?

  VastaaPoista
 3. Ojoijoijoi mikä koppakuoriainen tai muu örkkimörkki. Aivan ihana! <3

  VastaaPoista