tiistai 29. toukokuuta 2012

Tämähän koukuttaa...

Muutama viikko sitten tein tilauksen Yves Rocherilta ja olin kyllä erittäinkin tyytyväinen. Hyvät kampanjatarjoukset, nopea ja ilmainen toimitus, mukana yllätyslahja ja kaikki tilaamani tuotteet on nyt käytössä hyviksi havaittu. 

Viime aikoina useampikin bloggari on kehunut YR-tuotteita. Siitä ja hyvästä tutustumiskampanjasta motivoituneena sitten teinkin tuon ensimmäisen nettitilaukseni. 
Mietin vähän että mitenköhän tuon tutustumistilauksen kanssa käy, kun en siis olllut "uusi asiakas". Tietoni olivat jo yrityksellä. Tilaus kuitenkin tuli perille ja jostain lappusesta sitten selvisi että jollen ole tilannut YR-nettikaupasta mitään viimeisen kalenterivuoden aikana, olen uusi asiakas.

Noin viikko sitten sain firmalta taas mainospostia. Nyt sitten avasin ja tutkailin kuoren sisällön. Ystäväkampanja; jos ystäväni tekee tilauksen, saan valita jonkun neljästä palkinnosta. No, siskoni teki pienen tilauksen ja minä saan 30€ lahjakortin. Mielestäni ihan tosi mukava bonus :)

Eli jos olet tilannut jotain lähiaikoina YR:ltä, tarkkaile postiasi :) Itse sain tuon 30€ lahjakorttiin oikeuttavan ystäväkampanjakirjeen aika pian ensimmäisen tilauksen tehtyäni

Siskoni tilasi jauhepuuterin 9.90€ ja hiustenhoitosetin 8.90€. Lahjuksena mukaan rannekello. Tilauksen loppusumma oli 18.80. Postikuluja ei tarvinnut maksaa yli 17€ tilauksissa. Lähetimme tämän postissa ihan verrataksemme onko toimitusnopeudessa eroja netti- tai näissä perinteisissä "paperitilauksissa".


Nyt sitten odottelen seuraavaa kiinnostavaa alekampanjapostia että pääsen hyödyntämään 30€ lahjakorttini :)

2 kommenttia:

 1. Aika hyvä etu tuo 30 euron lahjakortti. Itselleni tuli joskus nuorena YR:n postia kirjekuorissa ja muistan aina ne rullalla olevat arvat, joista sitten voitti jotakin. Pitäisi varmaan itsekin tutkailla nykypäivän tarjontaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on minunkin mielestäni. Kolmellakympilla saa jo ison pinon YR tuotteita. Aurinkovoiteita nyt ainakin kesällä aina tarvitsee ja niitä aionkin valita seuraavaan tilaukseen.

   Kyllä YR on mielestäni profiloitunut ihan selkeästi nuorekkaammaksi. Tuotteet ovat markettikosmetiikan hintaisia ja niistä löytyy ihan hyviä tarjouksiakin. Puhdistustuotteet joita tilasin tyttärille, toimivat hyvin ja niissä on raikas luonnollinen tuoksu.

   Poista