sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Severin auttoi taas

Minulla ei monta ylimääräistä astiaa tai laitetta keittiössä ole. Paristolla toimiva pieni maitovaahdotin on ihan täydellinen esimerkki laitteesta, jota en koskaan olisi tullut itse hankkineeksi.
Sain Severini lahjaksi jo vuosikymmen sitten - ja se onkin ollut yllättävän monikäyttöinen minimittainen yleiskone. Maitoa sillä ei ole suuremmin vaahdoteltu, mutta monessa muussa se on ollut ihan korvaamaton apuri.
Sillä sekoitan pienet salaatinkastikkeet ja dippisoosit. Kollageenijauhe, kuuluisa siitä, että on erittäin hankalasti liukeneva tai sekoittuva, pyörähtää Severin avulla hetkessä veden tai mehutilkan sekaan. Ja nyt uusimpana, kelpjauhe - erittäin haasteellisen aromin lisäksi se on erittäin hankala sekoitettava nestetilkkaseen - paitsi taas sillä Severillä :)Omasta jodipostauksestani motivoituneena olen nyt yrittänyt ottaa kelpin jauheena joka päivä - ihan hirvittävän hankalaa se vaan on edelleen... Mielenkiinnosta aion kyllä hankkia kelppiä myös rouheena testatakseni josko se on niin "mautonta" kuin Hanne oli mieltä,

Mitään ylimääräisiä härpäkkeitä en keittiöön haaveile tai halua, mutta Severin maitovaahdotin on ollut kyllä näppärä pikku vekotin. Se mahtuu pienenkin keittiön kauhalaatikkoon ja toimii yllättävän pitkään yhdellä paristolla (meillä jopa vuosia).

Kelpjauhe 1tl, vesi 1/4dl ja lusikka.

Kelpjauhe 1tl, vesi 1/4dl ja Severin.
Kollageenijauhe, vesi ja Severin.


Kollageenijauhe, vesi ja lusikka.


Tattarijauho, piimä ja Severin - paakuton suuruste piimävelliin.

Dippikastike kesärullille ja Severin.

Että semmoinen Severin minulla - äidin pikku apulainen... Onko sinulla joku lisävinkki aiheesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti