lauantai 24. toukokuuta 2014

Parhaita kesäjuomia


Muistutan itseäni joka päivä juomaan riittävästi vettä. Senkin teen, että otan aina ulkohommiin lähtiessä mukaan juomapullon. Kun se kulkee mukana, tulee ihan huomaamatta sitten päivän mittaan juotua jokunenkin pullo nestettä. Näillä viime päivien helteillä runsas vedenjuonti nyt on tietysti ihan tajuissapysymisen edellytyskin pihahommissa - mutta ei se koskaan pahaa tee.
Vesi on hyvää ihan siltään, mutta juomapulloon sekoitan ainakin kerran päivässä lorauksen Molkosania - maitohappopitoinen luottotuotteeni jo vuosien takaa. Sitä pidän mukana usein myös kuntosalilla - pelkästä vedestä minulle tulee siellä helposti huono olo.

SuperGreens on itsenäisten jälleenmyyjien kautta myynnissä oleva viherjauhesekoitus. Se on jollain tasolla "ruokaisampi" ja tätä otan usein mukaan juomapulloon pitkän päivän kirpparikierrokselle.

Viherjauhejuomasta sen verran "sivustaseurannneen" kommenttia, että ystäväni käytti tätä noin parin vuoden ajan "virallisten ohjeiden" mukaan jossa viherjuomaa nautitaan päivittäin 2-3l ja juomaan lisätään myös ph-tippoja. Hän aloitti kuurin ensisijaisesti vaihdevuosioireiden hoitoon - ne jäivät. Siinä sivussa ystäväni alkoi lenkkeillä päivittäin ja korjasi ruokavaliotaan löyhästi veriryhmädieettiin nojaten sekä jättämällä pikkuhiljaa gluteenipitoiset viljatkin pois. Koko ruokaremontin lopputulos oli, että hän laihtui noin 25kg parissa vuodessa.

Madre Labs Madre-C ja Eureka!Berries ovat iHerb'iltä löytyneitä juomajauheita, molemmat luomutuotteita. Käyttöohjeistuksessa ne sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua tai pirtelöä. Itse lisään mittalusikallisen juomapullolliseen vettä.
Madre-C juomajauheessa on korkea C-vitamiinipitoisuus. Eureka!Berries -jauhe on sekoitus luomuhedelmiä ja -marjoja. Näitä annoin talvella opiskelija-tyttärenkin matkaan piristykseksi.

Näistä vinkkinä, että ovat nyt iHerb'in Specials osiossa tarjouksena. Itse tilasin omat purkkini jo parisen viikkoa sitten, mutta ainakin vielä tänään tarjoushinta oli voimassa. Itse olen tykästynyt tuotteisiin ja käyttänyt molempia jo useamman vuoden.
Jos toisen nostan paremmaksi, niin Madre-C josta saa reilun annoksen luonnollista C-vitamiinia.

Madre Labs'in listoilta löytyy myös Midori Green -viherjauhe. Madre lab's viherjauhetta en ole vielä itse testannut, mutta viherjauhejuoma on myös yksi kokeilemisen arvoinen juttu. Itse tykkään ottaa pullollisen viherjuomaa joka päivä läpi talven. Kesällä teen sitä tuoreista vihreistä, mutta ihan vielä niitä ei ole :)Juomapullona minulla kulkee teräksinen Pura -pullo. Aiheesta lisätietoa tässä Lempi-tyttären postauksessa.

Käyttämällä alennuskoodia QUJ081 saat alennusta ensimmäisen tilauksen loppusummasta. 
Jos ensitilauksesi on yli 40$, saat koodilla 10 dollarin alennuksen. 
Jos ensitilauksesi on alle 40$, saat koodilla 5 dollarin alennuksen. 

Ensimmäisestä tilauksesta avautuu oma bonustili, johon kertynyt saldo lyhentää seuraavan tilauksen loppusummaa. iHerb antaa silloin tällöin bonustilille pieniä extrapalkintojakin - paras omalle tililleni tullut ylläri oli 100$ ostosraha. 

iHerb bonussysteemistä löydät lisätietoa TÄÄLTÄ.

iherbiltä tilaaminen / iherb / iherb vitamiinit / iherb ja tullirajat / iherb ja postitus / miten tilaan iherbiltä /iHerb ja alennusk
iherbiltä tilaaminen / iherb suositukset /

2 kommenttia:

  1. Molkosania on minullakin aina jemmassa - ja välillä sitä muistaa käyttääkin;)
    Aurinkoisia tarhurinpäiviä sinulle!

    VastaaPoista