sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Puinen lehtilaatikko


Tässä parin viikon takainen kierrätyslöytö - euron lehtiloota terassille. Innostuin kivasta laatikosta niin, että käväisin heti seuraavalla kauppareissulla Alkossa kyselemässä josko heille jää näitä puisia pakkauslaatikoita ylimääräisinä. Myyjän sanoin "ovat aika haluttua tavaraa, mutta kannattaa käydä kysäisemässä juhlasesonkien aikaan" - eli jouluna ja nyt keväällä valmistujaisten aikaan.

Älkää pliis menkö siihen minun Alkoon tyhjentämään lootavarastoa :D mutta vinkkinä nyt kuitenkin tämäkin: on tyhjien puisten viinilaatikoiden satoaika.


Laatikko on ihan täydellisen sopiva lehtipinoille


Jos vain onnistun näitä vielä muutaman keräämään, niin vuoraan ehdottomasti jonkun lootan sisäpuolelta muovilla ja täytän yrteillä. Saa sitä aina haaveilla :)


kierrätyslaatikko / lehtilaatikko / puinen alkon laatikko / viinipullolaatikko alkosta

12 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä - nyt taidan minäkin tavoistani poiketen poiketa lähialkoon;)

  VastaaPoista
 2. Oi! Oijoi! Tämän vinkin hyödynnän kyllä ehdottomasti, pitääkin poiketa Alkossa :)

  VastaaPoista
 3. Oijoi, kiitos vinkistä Johanna! Tottakai menen Alkoon kyselemään satoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa hyvä juttu, että ei asuta ihan samoilla nurkilla :)

   Poista
 4. Kerran kysyin Jyväskylästä yhdestä viiniravintolasta näitä laatikoita, joita näin hyllyssä, mutta ovat kuulemma haluttuja ja silloin ainakin jo varattuja. Vai oliko se niin, että myivät näitä eteenpäin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa aloin itsekin miettiä jutun kirjoittamisen jälkeen - luulisi että vähän paremmissa ravintoloissa laatikoita kertyisi.
   Täytyypä kysellä alan ihmisiltä mihin ne joutuvat ja kuka kerää sadon :)

   Poista
 5. Vink, vink. Kantsii kysellä myös ravintoloista. Meillä noista on tehty kirjahylly :)
  Kiitos kivasta blogista.
  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi :) Minä olin ihan onnellinen yhdestäkin lootasta - ja sinulla on koko kirjahyllyllinen... Jos lukijoissa on joku jolla viinilaatikoita olisi jaossa, niin mielelläni ottaisin / ostaisin jonkun kappaleen :)

   Poista
 6. Kyllä minä nyt kuitenkin menin ja tyhjensin yhden Alkon laatikoista ;) Seppälän Prisman yhteydessä olevassa Alkossa oli kaksi laatikkoa ja otin ensin yhden, myyjä kannusti, että ota pois vaan, joten otin molemmat:) Oliko noissa sinun laatikoissasi myös liukuva kansi? En vielä tiedä, mitä omillani teen, mutta jotain pitää kehitellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon :) Ja kannen kanssa... Ei ollut "minun Alko" - mutta taitaa tämän jutun jälkeen seudun lootat olla hakusalla :)

   Poista