maanantai 21. tammikuuta 2013

Pakko ostaa

Näitä kaveruksia en pystynyt vastustamaan :)


Eikä siinä vielä kaikki :) Samasta korista löytyi vielä jäniskin.
Jolly-Dolly kissat 1/kpl, pupu1.5€.


Ja kirjoja: Tämän viikon kiinnostavin löytö on tämä Paavo Airola - Kokonaisvaltaisen hoitosuunnan käsikirja Kauneus ja terveys. 


Yöpöydällä on aina monta keskeneräistä luettavaa... Väsyneenä selailen jotain kevyempää, jos illalla vielä riittää virtaa, syvennyn johonkin keskittymistä vaativaan. Aina välillä siivoan pöydän puhtaaksi ja päätän keskittyä vain yhteen kirjaan kerralla. Se päätös ei ikinä pidä :DVanha apteekin lasipurkki 7.90€. Tämä oli jo hiukan hintava ostos omassa kirpparimittakaavassani... Mutta kohta on kevät ja saunanlauteet täynnä kuivuvia yrttejä. Tähän niitä mahtuu paljon :)Kunhan tyttäret ehtivät nappaamaan kuvat, esittelen vielä pari mainiota kevät-trenssi löytöä kierrätyksestä.

4 kommenttia:

 1. Ihan samannäköinen yöpöytä:). Pitkään olin sitä mieltä, että luen vain yhtä kirjaa kerrallaan, mutta eihän sillä ole mitään merkitystä. Illat ovat erilaisia ja fiilikset erilaisia.

  Tuo ruskea apteekkipurkki on muuten hyvä löytö. Ruskeita purkkeja on vaikea löytää ja ne ovat ehdottomasti parhaita kuivatuille yrteille ja vastaaville.

  Kivoja kisuja ja kiva pupu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jolly Dollyt on niin suloisia. Tulevia (toivottavasti :) lastenlapsia tässä vähän ajattelin...

   Jeps, ei löydy isoja lasipurkkeja varsinkaan värillisinä ihan helposti. Ennen ihmiset veivät lasipurkkeja (vaikka vain ihan tavallisiakin) enemmän kierrätyskeskuksiin. Nyt suurin osa heitetään lasinkeräykseen. Olen laittanut joskus juttua tänne blogiinkin että ainakin syksyn säilöntäaikaan lasipurkit ovat haluttua tavaraa kirppareilla ja kierrätyksessä.

   Minä olen ihan toivoton tuon kirjapinoni kanssa. Nyt tilanne on vähän patti kun kiinnostavia lukemattomia kirjoja on tullut lähiaikoina ihan hillitön pino. Ei tiedä mistä alkaisi :)

   Poista
 2. Minulla olisi yksi pyyntö :) voitko sitten täällä blogissa herätellä, kun on aika kerätä yrttejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tottakai :)
   Tietysti minun yrtinkeruuni sun muukin keruu ja kylvöt osuvat Keski-Suomessa vallitseviin olosuhteisiin ja ajankohtiin. Helmikuun lopulla kylvän avomaalle istutettavan tomaatin siemenet, siitä lähdetään :)

   Poista