torstai 24. tammikuuta 2013

Opit menneet perille

Tässä valveutuneen lukijani tänään tullut kommentti edelliseen Kalkkia kananmunankuorista - postaukseen:

"Tämä ei nyt liity juuri tähän aiheeseen mutta lupasit melko tarkkaan vuosi sitten olla tänäkin vuonna haukkana cittarin alelaarin ääressä hamstraamassa joululta jämiksi jääneitä lanttusosepusseja jämähintaan. No nyt kannattaa mennä sinne laarille kun tänään oli ne lanttusosepussit siellä muistaakseni 69 senttiä. Viime vuonna näköjään sait niitä 50 sentillä. Viimeinen myyntipäivä nyt ostamissamme on 31.1. joten ehkä ne ihan loppujämät siitä vielä halpenevat ensi viikolla. Otettiin äitin kaa kuitenkin niitä nyt jo kassillinen (jäi sinne vielä sullekin) ja aiotaan huomenna kokeilla sun lanttusoserieskoja :) T: Suski"

Voi teitä lukijoita... Kiitos kovasti Suskimutta ihan turhaan huolestuit. En minä ole mikään eilisen teeren poika, vaan eilisen paiston Johanna :D

Katsopas kuvaa ja arvaa kenen pakastimesta se on otettu. Hienoa ja plussapisteet sinulle että eilisen paiston vinkit ovat näin hyvässä muistissa :)Ja arvaapa vielä sekin että minkäsortin rieskaa meillä syödään nyt muutama viikko...

6 kommenttia:

 1. Hah, tässä se blogin kirjoittamisen ydin! Varmaan paras palaute, mitä itse voisin blogin kirjoittajana toivoa :) Kiitos siis mielenkiintoisista jutuistasi, kyllä täällä ruutujen takana valveutuneita ollaan ja kiinnostavimmat vinkit poimitaan mielen sopukoihin ;) -marjukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka :)
   Mikä sitten ketäkin kiinnostaa... Hiukka rönsyilevät aina nämä minun aiheeni. Kieltämättä palautteet ja kommentit ovat tämän harrastuksen suola. (ruususuola :)
   Itse vaan tunnustaudun ihan supersaamattomaksi kommentoijaksi vaikka aina koneella käydessäni ihan innolla lueskelen oman bloggarilistani päivityksiä.

   Poista
 2. Noniin, yritys hyvä vaan olisihan se pitänyt arvata jo ennakolta ettei
  munan kannata ruveta neuvomaan kanaa :) rieskoista tuli kyllä tosi hyviä!
  -Suski-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuitenkin. Saattaahan siinä joskus tietysti käydä niinkin (epäilen kyllä) että minultakin jää joku alelaari ihan huomaamatta.
   Lantturieskat ovat hyviä. Siinä laarilla (siis jo paaaaljon ennenkuin te siinä piipahditte) ehdin vauhdissa "myydä" kolmelle ympärillä pyörivälle rouvalle niitä lanttusoseita. Ja reseptinkin selvensin :)

   Poista
 3. Hyviä tuli myös täällä, tuo jauhomäärä vähän arveluuttaa, laitoin 250g spelt hiivaleipäjauhoja, sain 3 pellillistä "lörtsyjä", niinkuin mies niitä nimitti. Ehkä enemmän kai pitäisi jauhoja laittaa.. Maukkaita olivat.Kiitokset ideasta. terv.täti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista täti-ihminen :)
   En koskaan rieskoihin jauhoja mittaile. Jätän kyllä oman taikinani aina aika löysäksi. Ihan vaan parilla lusikalla nosteltavaksi ja siitä sitten tupsaus jauhoja kasan päälle ja taputtelu.
   Kokeilen seuraavan satsin gluteenittomana. Yksi tyttäristä on valittanut vatsaansa nyt vuoden-pari. Kokeilemme kuukauden gluteenitonta ruokavaliota josko olisi avuksi.

   Poista