tiistai 29. tammikuuta 2013

Hyvä päivä

Ja iltaakin vielä siitä jäljellä... Ystävän kanssa on helppo olla. Kiitos mukavasta päivästä Raija :)

Viime viikon paras kirppislöytö: Spoom jakku. Ihan oikea väri ja kerrankin löytyi istuva takki. Hollantilainen Spoom oli aivan uusi tuttavuus minulle. Takin yksityiskohdat & saumat ovat loistavaa työtä ja takissa on kiva "käsityön" fiilis. Tässä jakussa on neppareilla irrotettava lisävuori (jota nyt en nollakelillä tarvinnut ja irrotinkin pois). Päällikangas on huovutetun oloista villasekoitetta. Väriä en saanut kuviin ihan tallennettua mutta minulle ihan täydellinen. Plussaa myös riittävän pitkistä hihoista. En tiedä onko minulla suhteellisen pitkät kädet vai inhotus kinkkanoita hihoja kohtaan... Tässä takissa kuitenkin hihanpituus miellytti minua. Piti tänään ihan käydä kierrätyksessä kiittämässä vielä kerran hyvästä löydöstä. Kilotekstiili, jonka hinnaksi tuli noin 2-3€. Uusia ;) Spoom takkeja myy näköjään ainakin Zalando. 

Ja tässä blogihistoriani ensimmäinen kuvakollaasi :D Kyllä se tästä vielä lähtee... 




Takki siis viimeviikon kirppislöytöjä. On niitä vielä muitakin mutta hivutan nyt :D ja näytän loput joku muu tylsä päivä kun aiheet loppuvat...

Tänään tytöille tuliaisia Cittarista: Now luomu cola- ja appelsiinilimpparit 0.20/kpl. Pantti kuului hintaan joten 10senttiä/pullo jäi lopulliseksi hinnaksi. Näitä nyt otin ihan jo kauniiden pullojenkin takia, jotain pikkuluxusta saunailtoihin. Myyntipäivää on jäljellä kevääseen saakka, joten eivät sen puolesta ihan täytä eilisen paiston kriteerejä mutta menköön nyt :D
Niin ja ystävän yllyttäessä heitin sitten vielä kärryyn muutaman lanttusosepussinkin 0.69 hintaan.


Kirrin SPR:llä oli hyvä kirjapäivä. Mukaan pääsi mm. tämä  James A. Duke - Parantavien ruokien opas ja jokunen muukin kiinnostava uutuus.


Kankitien kierrätyksestä ihanat vanhat verhot, kilohinnoiteltu tekstiili.


Palokan Puttipajan myymälän loppuunmyynnistä kaksi sylinterimaljakkoa orkidearuukuiksi. -60% noin 4/kpl. Myös kynttilöitä iso kassillinen.


Kirrin SPR huivilaari. Viisi silkkihuivia (mukana uusia ja Marja Kurkea) 0.20/kpl.


Semmoista pientä kivaa. Huomenna palaan ruotuun eli hellan ääreen. Jotain uutta luvassa sieltäkin :)

10 kommenttia:

  1. Oletpas kaunis :-)
    Asutteko siis Jyväskylässä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään oli kiva päivä. Hyvä mieli sitten ehkä heijastuu kuviinkin. On niitä epätoivoisiakin otoksia. Hyvät naurut saatu monta kertaa :D
      45v neljän lapsen äiti kiittää kohteliaisuudesta ja lähtee elämäänsä tyytyväisenä kirjan ja kuivaharjan kanssa saunaan :)
      Jyväskylän nurkilla asun :)

      Poista
    2. Olet kyllä upea ns. "ikäiseksesi" :)

      Poista
  2. Moi, uskomattoman edullisia luomulimppareita! Tosi hyviä kuvia ja hyviä löytöjä, mutta täälläpä ollaankin "valaistumisen tiellä" ; ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei valaistunut :) Toisaalta niin harmi että et enää lähde näihin maallisiin rientoihin. Mikä iskemätön parivaljakko olisimmekaan tuolla kierrätystaivaassa ja alelaareilla :D
      Minulla on vielä esittelemättä se päivän paras löytö... Sen ostin tänään Katriinan kirppikseltä. Arvaatko minkä :)

      Poista
  3. Kiva nähdä sinusta noin pirtsakkoja kuvia kun viimeksi näytit livenä niin nuivaantuneelta, että usko näihin vitamiineihin ja muihin terveystuotteisiin horjui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi en kuitenkaan näyttänyt suivaantuneelta :D
      Kuvittele vaan miten nuivaantuneelta näyttäisinkään ilman näitä vitamiinejani ja terveystuotteita... Kyllä ne 45v elettyä elämään vaan jossain jo alkavat näkyä. Se kolmas punaviinilasi on satavarmasti silmien alla seuraavana päivänä.
      Kiitos tästä. Sait minut niin suivaantumaan :D että tänään aion tarpoa kymmenen kilsan lenkin ja lätkäistä illalla vielä jonkun tehonaamion luontoa avittamaan :)

      Poista
    2. No huh huh! Olipa kommenti joltakin! No, minä olen nähnyt sinut livenä joka viikko ja aina yhtä freesinä olet!

      Poista
  4. Onpas kaunis takki! Istuu todella hyvin ja näyttää todella kauniilta! Ja nuo huivit ovat todella kauniita!

    VastaaPoista