sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Tykkää

Pikavinkkinä Yves Rocher asiakkaille. "Tykkää meistä facebook! 10,- ostosrahaa."

Näin tein ja samantien pikatilaus menemään. Miehelle suihkugeelejä kampanjatarjouksena 5kpl yhteishintaan 7€. Jos ovat liian naismaisia tuoksultaan niin valutan ne pumppupulloihin ja käytän wc:n käsisaippuana. Lisäksi kolme ihan oikeaa käsisaippuaa, niitä tarvitsee aina, myöskin kampanjatarjouksena 1.90€/kpl.

Tilaukseen lähti myös tuote johon olen tykästynyt;Yves Rocher mineraalimeikkipuuteri. Olen nyt testannut YR-meikkipuuteria jokusen viikon ja täytyy sanoa että toimii kesällä paremmin kuin Bare Minerals meikkipuuteri. Käytössäni on sävy "erittäin vaalea", mutta se sulautuu omaan jo jonkinverran ruskettuneeseen ihooni erinomaisesti. Pinta on kuultava ja mikä ihan parasta, tuote ei keräänny juonteisiin ollenkaan niin näkyvästi kuin Bare Minerals meikkipuuteri. En ole testannut muita sävyjä kuin "erittäin vaalea", saman päädyin valitsemaan nytkin.

Tilauksen loppusumman pitää olla yli 30€ jotta saa tuon 10€ alennuksen. Kun loppusumma ylitti 25€, mukaan sai kaupanpäällisinä silmämeikinpoistoaineen. Hyvä tuote jota olen tilannut ja käyttänyt jo ennestäänkin. 
Tilaajalahjaksi valitsin Monoi-öljyn. Yli 17€ tilaukset ilman postikuluja. Lasku tulee paketin mukana.


ViiteTuotenimiMääräTilauksen loppusumma

FIOS401
SAAT 5 SUIHKUGEELIÄ YHTEISHINTAAN 7

 • VIRKISTÄVÄ SUIHKUGEELI ESPANJAN GRANAATTIOMENA(05604) • SUIHKUGEELI MEKSIKON ALOE VERA(40852) • SUIHKUGEELI KALIFORNIAN MANTELI(13200) • SUIHKUGEELI BRASILIAN KAHVIPAPU(28622) • VIRKISTÄVÄ SUIHKUGEELI 200 ML(35226)

 • 17,00 €

  62636NESTEMÄINEN KÄSISAIPPUA – TAIKAHEDELMÄ35,70 €

  67130MEIKKIPUUTERI118,90 €

  GARDENIAÖLJY TAHITILTA
  PERINTEINEN MONOÏ-ÖLJY
  10,00 €

  HELLÄVARAINEN SILMÄMEIKINPOISTOAINE HERKILLE SILMILLE10,00 €

  Välisumma31,60 €
  Kuljetus- ja toimituskulut0,00 €
  Alennus-10,00 €
  Tilauksen loppusumma21,60 €

  Tilaukselle valitsemasi maksutapa: Lasku  Vasemmalla Yves Rocher meikkipuuteri, sävy "erittäin vaalea", oikealla Bare Minerals, sävy "light".
  Bare Minerals light-sävy taittaa enempi keltaiseen kuin Yves Rocher erittäin vaalea-sävy. Ehkä juuri tuo ominaisuus tekee YR-tuotteesta raikkaamman oloisen kevyesti ruskettuneelle iholle käytettynä.
  YR-meikkipuuteri on rakenteeltaan kevyempi ja ei ehkä ihan niin peittävä kuin BM-meikkipuuteri. Hienojakoisempi jauhe ei keräänny nasaali- tai otsajuonteisiin pitkänkään päivän jälkeen niin selvästi kuin BM-puuteri. Ainakin kesäkäyttöön YR-meikkipuuteri on siis mielestäni parempi tuote. Talvella tarkistetaan tilanne uudelleen :)


  Normi ovh YR-meikkipuuterilla on 18.90€, eli ei ihan edullisimmasta päästä. Alennuskupongeilla sunmuilla kikkailuilla tuotteen hinnan saa kuitenkin sumplittua ihan kohtuutasolle. Esim. tämän paketin loppusumma on 21.60€ eli pari euroa yli tuon meikkipuuterin ovh. Mukana kuitenkin nyt meikkipuuteri, viisi suihkugeeliä, kolme käsisaippuaa, silmämeikinpoistoaine ja ihoöljy. Unohdin vaan tuossa kiireessä tilausta väsätessä hyödyntää ne lahjakorttini... No, seuraavan kerran sitten :D

  7 kommenttia:

  1. En kyllä tajua miksi aikuinen ihminen tilaa noita YR-tuotteita...?

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Kiitos kommentista. Paljon on asioita maailmassa mitä minä en tajua joten arvostan mielipidettäsi :)

    Mielelläni vaan kuulisin perustelut. Onko näissä jotain periaatteellista vikaa jota minä en ole vielä tajunnut? Itselläni oli aika ennakkoluuloinen asenne juurikin tähän liimalappu-rasti ruutuun-postimyyntiin kunnes jokunen kuukausi sitten tilasin paketin.

    Silmämeikinpostotuotteet toimivat minulla hyvin, eivät kirvele ja ärsytä lainkaan kuten tapahtuu monen muun merkin kohdalla. Myös tuo meikkipuuteri on ihan kelpo tuote ja sitä käytän nyt päivittäin. Suihkugeelejä en tarvitse mutta menevät käsisaippuoina jolleivat miehelle kelpaa. (Jotain piti pakettiin kerätä että sain tuon 30€ alennuskoodin käyttöön oikeuttavan summan kasaan. Pääkohde tässä paketissa oli tuo meikkipuuteri jota ajattelin tarjota testattavaksi myös tyttärille.)
    En nyt muista mitä muuta olen firmalta tilannut mutta hinta-laatu-suhde on mielestäni hyvä.

    Jos sinulla on käyttäjäkokemuksia jostain tuotteesta (positiivisa tai negatiivisia) niin mielelläni otan vinkkejä vastaan :)

    Poista
  2. Hyvä asenne kun et vedä hernettä nenään ns. ei kivoista kommenteista. On ikävää lukea blogeja, joissa bloggaaja itse on kovin herkkä ja on heti uhkailemassa ns. negatiivisten kommenttejen kirjoittelusta. Tuntuu, että heille ainoa "oikea" tapa kommenteida on mielistellä. Huh, huh. En kirjoittanut yllä olevaa kommenttia.

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Kiitos komentista :) Ainahan kaikki keskustelu on vain hyväksi. Tiedostan kyllä että eivät kaikki minun tapani ja näkemykseni välttämättä valtavirran mukana mene...

    On toki ihana asia omistaa ystäviä jotka jakavat saman arvomaailman. Heiltä saa ideoita, oppia ja vinkkejä. Mutta on kyllä hyvä omata myös ihan eri arvomaailmoissakin eläviä ystäviä ja läheisiä. Minulla on molempia. Aiheesta jos toisestakin syntyy välillä mielenkiintoisia näkemyseroja. Tärkeää on kuitenkin itse tehdä valintoja jotka tuntuvat itselle sillä hetkellä oikeilta, samalla kunnioittaen ja arvostaen muiden elämäntapaa...

    Ja kaikki kehitys ja muutos on tietysti elämän jatkuvuuden edellytys. Jos vielä kymmenen vuoden kuluttua kirjoitan juttuja näistä samoista aihepiireistä niin uskoisin että monestakin asiasta on taas käsitys muokkaantunut ja nolona deletoin nämä nykyiset tuotokset :D

    Itse seurailen hyvinkin erilaisia blogeja. Osa tietysti sivuaa näitä aihepiirejä joista itse olen kiinnostunut; terveys, luomu, ruoka, puutarha...
    Mutta lueskelen myös mm. aikuisten naisten muotiblogeja, muutamaa "teiniblogia", persoonallisten ihmisten päiväkirjatyyppisiä blogeja...

    Poista
  3. Hei! En halua kommentoida edellisiä...
   Oletko koskaan kokeillut Dermosil-tuotteita? Niitä saa suht edullisesti ja ostot kerryttävät pisteitä, joilla voi tilata suppeammasta valikoimasta palkintotuotteita? Valikoima on mielestäni hyvä ja mukana on lähes 100% luomuakin. Suosittelen!

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Hei ja kiitos vinkistä :)
    Olen joskus saanut Dermosil-tuotteita lahjaksi siskoltani. Ymmärtääkseni tekevät työpaikalla jotain isoja yhteistilauksia ja saavat sitten tuotteita hyvillä alennuksilla.
    Käynpä itsekin tutustumassa tarjontaan. Kiitos viestistä vielä kerran.
    Onko siellä muuten joku ihan erityishyvä tuote?

    Poista
   2. Ei tarvitse olla tilausporukka, mutta kannattaa huomioida, että 50 e ylittävä tilaus tulee rahtivapaasti kotiin asti kannettuna. Minä teen tilauksia työporukalle, mutta hyödynnän edut itselleni ja silloin tällöin annan "lahjoja" tilaajilleni. On monia toimivia tuotteita. Tällä hetkellä suosikkini on Dermonature Puhdistusvaahto, 6,80e/150 ml, joka on 99,3 prosenttisesti luomua. Perheemme ikisuosikki on Mieto Saippua, joka on herkälle iholle suunniteltu hajusteeton ja väriaineeton pesuneste. Hinta kohtuullinen 4,40e/500 ml ja pullo riittoisa 4 hengen suihkukäytössä. Kuvaston saat kotiisi postitse tilaamalla sen heiltä netin kautta www.dermoshop.fi -> alaosan "ota yhteyttä"-osio ja sieltä valitse palautteeksi "lehtitilaus". Sen jälkeen olet kuvaston postituslistalla. Suosittelen tutustumista tarkemmin, löydät varmaan omat lempparisi:)

    Poista