perjantai 7. helmikuuta 2014

Merkkipäivä

Sellaisen vietin tänään - kaveriksi sain Veeran.

3 x Marja Kurki merinovillahuivi. Minulle, Lempille ja Veeralle - jokaiselle oma. Ovat Veeran löytöjä, hän jaksoi penkoa huivilaarin pohjaan saakka...



Sand pellavapaita, U.S. Polo puuvillaneule ja Polo by Ralph Lauren t-paita. Tuliaisia omalle miehelle ja Veeran poikaystävälle.



Benetton kauluspaita, PTA housut ja Jack & Jones Premium neuletakki. Linnea tykkää Benettonin paitiksista, Lempi harmaista neuleista - juhlavat housut jäävät odottamaan kesää.



Andiata jakku, Cecilia classic merinovillahuivi ja CNC villakangastakki. Istuva Andiata jakku minulle, pehmeä harmaa huivi Veeralle ja villakangastakki Lempille.





Itse ommeltu (vuorattu ja vimpan päälle) kestokassi Veeralle.
Lindsay S Nixon - Helpot ja nopeat kasvisherkut - yli 150 kevyttä vegaanista reseptiä.
Pikaisen selailun perusteella näyttää aivan loistavalta kirjalta. "Reseptejä, joiden toteuttaminen onnistuu keneltä tahansa kotikokilta. Kaikki teoksessa käytetyt raaka-aineet löytyvät suomalaisista ruokakaupoista."

Ohjeet näyttävät ihan hämäävän helpoilta Mielenkiintoista onkin nyt kokeilla, saako niin vähällä vaivalla ja muutamalla ainesosalla herkkukynnyksen ylittävää ruokaa :)



Ja mitä maksoi merkkipäivä kierrätyskeskuksessa?

Huivit 1/kpl - yht 4.
Kestokassi 1.50.
Kirja 1.
CNC takki 6.
Loput kilotekstiilejä2kg - yht. 8.

2 x tee Cittarin kahvilassa yht 1.40. (Mukana oma gluteeniton eväsleipä ja tummaa suklaata.)

Merkkipäivässä mukana mm. Benetton, Marja Kurki ja Sand. Merkkipäivä kustansi 21.90
Mukavaa perjantai-iltaa teille lukijoille. Minä olen tosi iloinen päivän ostoksista - huivit ja kirja olivat päivän parhaat  :)

kirpputori ostoksia / kirppari / kirpparilöytöjä / vaatteita kierrätyskeskuksesta / kierrätyskekus / kilotekstiili hinta / 

8 kommenttia:

  1. Hei!Kiva että on pitkästä aikaa postaus kirppislöydöistäsi!!Tätä toivon enemmän jatkossakin.Itsekin oon kova kirppishai, kukaan ei pukeutumiseni perusteella tahdo uskoa että valta-osa vaatteista on tosi edullisia kirppislöytöjä.Merkki- ja laatutuotteita, ostan vain tosi hyväkuntoisia ja laadukkaita.Merkkejä on mm.filippak, tiger of sweden, burberry,rills, andiata,marco polo jne.Kotiinikin löydän ja lapsille ja miehelle aina joskus jotain kivaa.Ylimääräisillä rahoilla matkustelen melko paljon tulotasooni nähden.Matkatkin tosin ostan edullisesti netistä.Hyvää kevättä ja hyviä kirppislöytöjä ja postauksia tv Meiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kivasta kommentista :)

      Tässä jokunen päivä sitten aiheesta kirjoittelinkin - olen tosi huono esittelemään näitä viikon löytöjä täällä blogissa... Nyt täytyy ihan oikeasti parantaa tavat siltä osin ja näyttää ne kun kerran aihe kiinnostaa :) Itse kyllä ihan innoissani käyn kurkkimassa muiden bloggareiden kirppistelyjä - miksi en usko, että minun löydöt voisi kiinnostaa...

      Onko outo piirre minussa, että ne muiden kirppislöydöt - oli se sitten takki tai haarukka - kiinnostavat paljon enemmän kuin uutena ostetut ja esitellyt? Tuleeko siinä ilo toisen puolesta? Vai hengenheimolainen olo? Vai ihan vaan uteliaisuudesta siihen, mitä muut kärryyn poimivat ja millä hinnalla?

      Minun vaatekaappini sisältö on ehkä noin 99% kierrätyksestä. Nyt taitaa olla mennyt ainakin pari vuotta kun viimeksi ostin uutta - alusvaatteita. Aika hyvin kai on jo silmä harjaantunut tässä vuosien (kymmenien) aikana. Erotan kyllä laadun jo väristä kierrätyksen tavarapaljoudesta.

      Mainitsemasi merkit ovat kyllä hyvin edustettuna minullakin :) Burberry on poikkeus - sitä en ole löytänyt kuin pari paitaa ja takin. En käy oikeastaan ollenkaan kirppareilla - käytännössä kaikki tekstiilituotteet olen ostanut kierrätyksestä kilohinnalla. SPR-kirppiksellä käyn toisinaan vilkaisemassa kirjavalikoiman.

      Enkä edes ole ollenkaan kovinkaan aktiiviharrastaja. Käyn kierrätyksessä ehkä 2-3 kertaa kuukaudessa - kesällä menee kuukausia etttä en viitsi lähteä kaupunkiin edes sitä vähää - siltikin ihan edustuskelpoista vaatetta on kirjaimellisesti vaikka muille jakaa - ja niin jaankin. Olisi aika tylsää käydä kierroksella jos pitäisi vain itselle etsiä. Onneksi täällä kotona on neljä tyttöä jotka odottavat aina jo ovella kierrätystuliaisia :)

      Poista
  2. Voi. Kuolaan täällä kateudesta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Marru :)

      Rouva kipaisee kierrätykseen ja hakee omansa pois :D Tiedät kyllä mestat?

      Poista
  3. Oih ja Voih, kunpa täällä meidän kotiseudullakin olisi tuollaisia kirppiksiä ja kierrätyskeskuksia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan :)
      Eikö kirppksistä ole jo ylitarjontaa? Tuntuu että näillä nurkilla niitä on jo ihan liikaakin ja kaikkiin ei sitten riitä asiakkaita.

      Minä olen aika huono kiertämään itsepalvelukirppiksiä - hinnat on niissä usein pahasti yläkanttiin ja muutenkaan en jaksa penkoa pöytiä, missä on kaikkea mahdollista. Kierrätyksestä selviän aika äkkiä - kirjat on omassa hyllyssään ja naisten vaatteet rekissään - muuta en oikeastaan koskaan edes vilkaise.

      Poista
  4. Aikamoinen kierrätyskeskus :) Nuo Marja Kurjen huivit ovat mahtavia!

    VastaaPoista