keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Uusi suunta...

Omia suuntiani:

Kehon kuivaharjaus: Vasemmasta jalkaterästä alkaen, ylös reiteen, pyörivin liikkein kohti sydäntä. Seuraavaksi oikea jalka, sitten kädet, vatsa, hartiat ja rintakehä. Kuivaharjaan itseni aina saunassa ennenkuin heitän löylyä ja iho ehtii kostua.

Vatsan toiminnan aktivointi: Tämä onnistuu myös saunan lauteilla selälteen lepäillen. Jalat koukussa tai ylhäällä seinää vasten. Sata kertaa myötäpäivään, pehmeästi ja hitaasti laajaa ympyrää vatsan alueella. Joko kuivaharjalla tai jos iho on jo löylyissä kostunut, pelkällä kämmenellä. 

Kasvojenkohotus: Aina aamulla ja illalla kasvovoiteen levityksen yhteydessä. Sormenpäillä leuan keskeltä, alahuulen alta kyynärpäät ylhäällä parikymmentä napakkaa hidasta vetoa lihasten linjaa mukaillen kohti ohimoita. Osan vetoja voi aloittaa ylempää poskipäiden alta. Otsan alue: Sormet kulmakarvojen päälle kyynärpäät alhaalla. Hitaasti ja napakasti muutama veto ylöspäin kohti hiusrajaa.

Eilen löysin ihan uuden suunnan... Valitse sinäkin oma suuntasi :D


Kirjan oli löytänyt kirpparilta siskoni.
Leo Nygren - Olet ruokasi näköinen makuinen muotoinen. Itämaisen itsehoidon opas.Tervetuloa lukijaksi Sanna :)


3 kommenttia:

 1. Kiitos kun huomasit ;)
  Eksyin blogiisi kun etsin tietoa Chlorellasta. Tänään olen täällä tuntitolkulla kahlannut läpi juttujasi ja päätin jäädä seuraamaan tuleviakin tarinoita :)

  VastaaPoista
 2. Sanna: Hei ja kiitos kommentista :) Kävinkin jo tutustumassa blogiisi ja jäin samantien koukkuun...
  Chlorellasta en luovu, vaikka kuten jutussa kerroin, aihetti ainakin aluksi hermoja riipiviä näppyjä kasvojen ja kaulan iholle. No, senverran nyt lusmuan että pidän parin viikon tauon ennen lomaa. Inhottava mennä rannalle jos kasvot oikein kukkivat. Nyt tilanne on hiukkasen rauhoittunut... Katsotaan miten käy kun otan taas loman jälkeen levän ohjelmaan...

  Merenhelmi: Kiitos :)

  VastaaPoista