maanantai 23. huhtikuuta 2012

Bravissimon biksutilaus

Aiemmin kerroinkin bikinitilauksesta jonka tein Bravissimolle. Kokemuksista ja aiheesta tuli jo kyselyjä; miten homma toimii ja onnistuiko kerralla...

Ei ihan kerrasta tärpännyt :) Musta bikini oli liian pieni sekä kuppikooltaan että ympärysmitaltaan, punaisen liiviosan kuppikoko oli lähes oikea, mutta siinäkin tilaamani ympärysmitta oli liian pieni.
Suomesta ostan liivit ympäryskokoa 70, kokeiltavaksi tilaamani liivit olivat UK-mitoitusta 28 ja 30. Palautin sitten molemmat yläosat ja tilasin kokeeksi biksuja ympärysmitoilla 32 ja 34. Kuppikoon pidin toisissa samana, toisiin tilasin yhden isomman. Katsotaan miten käy.

Kehuja: Palvelu toimii aivan erinomaisesti. Kysäisin tilauksen saavuttua josko osaisivat suositella sopivaa kokoa nyt kun olen testannut saapuneet liian pienet liivit. Vastaukset sähköposteihin sain samana päivänä ja kysymyksiin oli oikeasti paneuduttu. Minulle luvattiin laittaa sopivat koot odottelemaan palautusta ja postittaa ne heti palautuksen saavuttua.

Palutuslomake on yksinkertainen täyttää. Palautuksen postikulut on maksettava itse. Alusvaatteiden / bikinien kanssa se ei ole suuri ongelma koska tuotteet mahtuvat kirjepostiin. Maksoin kaksien bikineiden palautuskuluja 3.30€.  Ensimmäisestä lähetyksestä maksoin 5.95£ postikuluja, vaihdoista postikuluja ei tule. Eli saan nuo seuraavat lähetykset samaan hintaan ilman lisäkuluja.

Palautuslomake on lähetyksen mukana. Tähän merkitään palautuksen syy, mahdollinen osoitteen muutos vaihdettaessa tuote johonkin muuhun ja alle sen tuotteen tiedot jonka haluat palautettavan tilalle.

Tässä palautuslomake joka laitetaan palautettavien tuotteiden mukaan.


Housuosat olivat sopivia. Kangaslaatu molemmissa tosi hyvä ja napakka. Punainen väri on ihana. Tyttäreni Veera ihastui punaisiin bikineihin. Kuppikoko jonka tilasin itselleni oli sopiva Veeralle ja vaihtokappale niistä onkin nyt tulossa hänelle. Testaan itselleni mustien biksujen vaihtokappaletta mutta aion kyllä tilata nämä punaiset itsellenikin. Kuppi oli tosi tukeva ja hyvänmallinen.
Tuotteet oli pakattu kauniisti silkkipaperiin ja tukeviin laatikoihin. Samaa laatikkoa voi käyttää palautuspostitukseen.


Palaan aiheeseen kun vaihtobiksut kolisevat postilootaan. Sähköpostiini sain viestiä että matkalla jo ovat.
Valitettavasti uudet biksut eivät ehtineet lomalleni Turkin Alanyaan. Vanhoilla leopardeilla siis mentiin vielä sekin rantaviikko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti