sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Turkey calling...

Ihanat kaksi päivää takana. Eilinen päivä oli pilvinen. Ei haitannut... Päivällä ajelimme paikallisbusseilla ympäriinsä, kävimme kebabilla Alanyan keskustassa, leivoskahveilla Obassa, Metro-tukussa Converse ostoksilla ja illalla hamamissa.
Kokeilimme meille uutta hamamia ja paketti oli kyllä aivan loistava. Hinta 15€, johon kuului meno-paluu-kuljetus asunnolta, kolme erilaista saunaa, poreallas, kuorinta ja vaahtopesu, noin puolen tunnin öljyhieronta (joka oli ihan tosi tehokas) ja kasvonaamio. En nyt muista hamamin nimeä, mutta voin sen tuolta lappusista kaivella jos joku on kiinnostunut.

Tänään aamusta kävimme Alanium-ostoskeskuksessa. Sieltä Lempi löyti ale-Converset. Iltapäivän istuimme rannalla. Täydellinen päivä :)

Näkymä Kale-kukkulalle Oban rannalta.


Lomalla ei kaloreita lasketa :)
Kiitos kaikille kommentoijille :) Nettiyhteys on täällä aika hidas ja temppuileva... Vastailen kunhan taas palailen omiin kotinurkkiini. Lämpimät terveiset teille kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Huomenta. Mua kiinnostais paikan nimi, varsinkin jos siellä oli naisille naispesijät.

  VastaaPoista
 2. Samoin, kiinnostaa sekä tuon hamamin että kaikki ostosvinkit, tyttärellä kun on lähdössä kuukauden kuluttua sinne. Oikein ihanaa ja rentouttavaa ja aurinkoista lomanjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa kun postailet, niin pysyn ajan tasalla mitä teille kuuluu. :)
  Mä täällä Hiskinmäen koneella ihailen teidän kuvia ja odottelen ruotsin kaksoistuntien alkamista...

  Olettepas kauniin näköisiä noissa kuvissa, mulla on ikävä Turkkiin, sekä Raijaa ja Manua! Ja uimista. <3 Paljon terveisiä :) Kotiin kuuluu hyvää, Linnea on tehnyt ahkerasti läksyjä. :)

  Rentouttavaa ja aurinkoista lomaa. <3 :)

  VastaaPoista
 4. Teillä on sielä ihanan lämmintä ja mukavaa :) Minä olen ihan flunsassa ja makoilen vain sängyssä. Tulen heti perjantaina töiden jälkeen teille odottelemaan teitä <3

  VastaaPoista