sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Buzzaaminen

Sain taas kivaa Buzzador-postia: Kuusi pakettia Lipton Pyramidi-teepusseja. Kaksi Green tea mandarin orange teepakettia, kaksi Earl Grey teepakettia ja kaksi Forest fruit teepakettia. Itse aion ensimmäiseksi testailla tuon mandariininmakuisen vihreän teen.


Tässä Buzzador-sivuilta kopioitu lyhyt esittely Buzzadorina toimimisesta:
"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa."

Sivupalkissa olevasta Buzzador Blog-linkistä saat lisätietoa aiheesta ja voit halutessasi myös rekisteröityä Buzzadoriksi. Rekisteröinnin yhteydessä kerrotaan hiukan omia taustoja ja mielenkiinnon kohteita. Näiden pohjalta yritys lähettää rekisteröityneille aina uuden kampanjan alkaessa kyselykirjeen, josko henkilö on kiinnostunut testamaan jotain uutta tuotetta. Jos aihe kiinnostaa ja haluat ilmaisen tuotepaketin itsellesi testattavaksi sekä lähipiirille, työkavereille, ystäville ym jaettavaksi, niin lähetät "kyllä" vastauksen Buzzador-postiisi. Mahdollisesti pääset mukaan testiryhmään. Testattavasta tuotteesta lähetetään raportti / raportteja yritykselle. Niissä pääset kertomaan omista ja muun testiryhmän mielipiteistä arvioitavasta tuotteesta.

Omalla kohdallani homma on toiminut loistavasti. Mitään roskapostia tai muuta häirintää ei rekisteröitymisestä ole seurannut. Buzzadorina toimiessani olen saanut kivoja juttuja testattavaksi. Itse taisin pitää eniten upeasta Pepsodent-testipaketista josta sain jakaa hammastahnoja yökyläileville ystävilleni. Ja pieninä lisäkannustimina Buzzadoreille sivuilla on nytkin pari kivaa kilpailua joihin tietysti ja tottakai osallistun :)

En tiedä mikä siinä vetoaa ihmisen syvimpiin tunteisiin mutta on vaan niin kertakaikkisen ihanaa saada jotain ilmaiseksi :D Ja että se tulee pakettina postiin, kruunaa jutun :D
Vaikka  miten järjellä ajattelee että onhan minulla teetä ja ilman ylimääräistä miettimistä sitä voin kaupasta lisääkin hakea, niin silti olin taas vaan niin ihku iloinen tuosta Buzzador-paketista... Onko lukijoissa ketään yhtä vähästä innostuvia?

11 kommenttia:

 1. Täällä myös, täällä myös!! Mä aloitin buzzaamisen juuri ja tämä teepaketti on mun eka rojekti. Kivaa on ja innoissani olin minäkin kun teepakaasi tupsahti luukkuun. Nam, ja tuo mandariinitee on hyvää!!!

  VastaaPoista
 2. Olen myös rekisteröitynyt buzzadoriksi, mutta olen jo epäillyt etten osaa käyttää sivustoja koska minulle ei ole tarjottu vielä yhden yhtä kampanjaan osallistumista. Ja kun NIIN innolla odotin liityttyäni :( Noh, ehkä vielä joskus!

  VastaaPoista
 3. Kuulin tästä joskus, mutta olin jo kokonaan unohtanut! Pitäisiköhän sitä liittyä..? Kuulostaa mielenkiintoiselta! :)

  Minä olen kyllä juuri sellainen, että jos ilmaiseksi saa vaikka jotain näytteitä, niin aina otan! :D Hotellista lähtee aina kaikki mukaan, mikä vain irtoaa. En siis varasta, vaan tarkoitan niitä pieniä shampoopulloja ym. :D

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Saako sitä ite valita, mihin ryhtyy? Nimimerkillä "en juo teetä" :)

  VastaaPoista
 5. Hymyilevä tyttönen: Kiva, samoja teepusseja siis testaillaan :D

  Raparperi: No voi harmi... Minulle kyllä napsahti ensimmäinen paketti aika pian rekisteröitymisen jälkeen. Kokeilepa muuttaa niitä "mielenkiinnon kohteet" valintoja. Jos niihin klikkaisi jotain vähän harvinaisempia niin tulisiko helpommin kutsu testipaneeliin?

  VastaaPoista
 6. Saara: Samoilla linjoilla, tottakai kaikki mistä on maksettu niin mukaan vaan :D
  Hetken vie tuo rekisteröityminen, ei siitä minulle ainakaan mitään negatiivista ole seurannut... Muutaman kerran on käynyt niin että en ole tullut valituksi jonkun tuotteen testiryhmään. Alkukysely on aina kuitenkin lyhyt ja nopea tehdä. Ei ole pänninyt vaikka sitten ei olisi läpi mennytkään...

  VastaaPoista
 7. Pauska: Rekisteröinnin yhteydessä valitaan pitkästä listasta muutama oma kiinnostuksen kohde. Sinun kohdallasi veikkaan että ainakin musiikki ja koira kohdat saavat rastin ruutuun.
  Jokaisesta kampanjasta tulee myös alkukysely josko olet kiinnostunut osallistumaan. Sinun ei siis tarvitse ottaa testaukseen kissanruokaa tai teetä tai vauvanvaippoja :D

  VastaaPoista
 8. Itsekin olen buzzador ja sain myös tuon saman Lipton-paketin! Kiva jakaa niitä tutuille ja myös itselle testattavaksi :) Ilmainen tavara tosiaan on aina tervetullutta ;)

  VastaaPoista
 9. Täällä yksi innostuja! ;) sain alkuvuodesta paketillisen hiuksiin jätettävää joitoainetta ja toivon pääseväni taas uuteen kampanjaan, kunpa kutsuisivat pian! Tosin tuota ekaakin kutsua sain odotella monta vuotta :D

  VastaaPoista
 10. ChristiinaM: Samoilla linjoilla. Ihan mukavia tuotteita olen saanut ja tottakai, kaikki ilmainen on kotiinpäin :)

  Pauska: Toivottavasti tärppää ja saat jotain mukavaa postia :)

  Jonna: Minäkin muistaakseni sain kyselyn siitä hoitoainekampanjasta, mutta en sitten tullut valituksi silläkertaa :)

  VastaaPoista