perjantai 22. elokuuta 2014

Lomakynnet


Tiistaina, äkkilähtöloman tunnelmissa lakkasin varpaankynnet - ja jo toisen kerran tänä kesänä :) Kesäkuun varvaslakkaus pysyi ihan kohtuullisen edustuskelpoisena läpi kesän uimisten ja marjareissuissa lamppaamisen - aina näihin päiviin saakka. Vaikka aika jäävi olen mitään kosmetiikkatuotteita (etenkään kynsilakkoja) arvostelemaan, niin tästä tuotteesta laitan nyt pienen vaaleanpunaisen vinkin.

Jos etsit kynsilakkaa joka

-levittyy kertasipaisulla tasaiseksi kiiltäväksi pinnaksi
-jättää peittävän tuloksen yhdellä kerroksella
-toimii ilman pohjalakkaa
-peittää kohtuullisen hyvin iän tuomat epätasaisuudet kynsien pinnassa
-vaikka on vahvapigmenttinen, ei värjää kynsiä
-on helposti poistettavissa (liittyy edelliseen)
-kestää varpaissa viikkoja
-ja jolla paikkalakkaus kynsien kärkiin on helppo tehdä huomaamattomasti
-joka kuivuu nopeasti
-on riittoisa
-on ihan täydellinen laiskan kynsienlaittajan tuote
-ja jonka hinta on laatuun suhteutettuna edullinen, noin 5-7€ ostopaikasta riippuen

niin Lumene Gel Effect on sellainen.Harvemmin minulle tarjotaan testiin kosmetiikka-alan tuotteita. Tämän Lumene kynsilakan sain kuitenkin joskus keväällä muutaman muun Gel Effect -sävyn kanssa. Minulla on yleensä aika lyhyet kynnet - niin nytkin. Olen aiemmin käyttänyt melkeinpä ainoastaan vain hyvin huomaamattomia kynsilakkasävyjä, mutta tämä sävy - vahva fuksianpunainen jostain syystä kolahti kertasipaisulla. Sama Kukkameri 25 on vilahtanut kesän mittaan monessakin blogikuvassa - ja on nytkin lomakassissa mukana.

Itse tapaan levittää Gel Effect lakkaa aluksi vain yhden kerroksen - jo sillä tulee peittävä pinta. Kun lakka hiipuu kynsien kärjistä, levitän tilanteesta riippuen vain pienen tipin kärkiin, tai toisinaan kerroksen koko kynnelle. Tämän lakan parhaita ominaisuuksia onkin juuri se, että paikkaukset onnistuvat huomaamattomasti. Edes kynnenkärjen paikkalakkaus ei normikatsomisella erotu ollenkaan. Ja minä en missään tapauksessa ole yhtään ammattilainen touhussa...

Yllättävää on myös se, että vaikka lakka on paksua, vahvapigmenttistä ja peittävää, se ei värjää kynsiä vaan lähtee poistovaiheessa ihan kohtuuhelposti.Gel Effect -lakka näyttäisi olevan tykätty ja kehuttu myös kosmetiikasta ammattimaisemmin bloggaavien taholla. Minä haluan vain päästä kynsienlaitossa mahdollisimman helpolla - ja sellaiseen tämä lakka on ihan täsmätuote. Ne, jotka harrastavat kynsien laittoa pidemmän kaavan ja koristeluiden kanssa, tietävät sitten heille sopivimmat tuotteet - en osaa sanoa, onko tämä siihen se oikea.

Täällä Turkin Alanyassa netti Pä T Ki I... pa Ha sti... Olen saanut tomaatinsiemenpostit ja paljon ihania viestejä aiempiin juttuihin. Aika toivotonta nyt yrittää vaan vastailla niihin. Huomenna kokeilen uudemman kerran - ja laitan muutaman matkavinkin näiltä nurkilta.

Tämä apartamento hiljenee nyt yöksi. Lomaterveisin Johanna :)

4 kommenttia:

 1. Luokittelen itseni juuri samaan sakkiin - laiska kynsienlaittaja. Tällä vkolla kävin hakemassa saman sarjan valkoisen Lapin taikaa....oli kyllä tosi näppärä lakka käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :)
   Samaa ajattelin itse, kokeilla niitä vaaleita syyssävyjä. Toisaalta tykkään kyllä talvella käyttää luumun sävyäkin. Tämä kirkas fuksia taitaa siirtyä matkan jälkeen talviteloille :)

   Poista
 2. Löysin blogisi joskus, kun haeskelin käyttökokemuksia BareMinerals meikeistä (no jäin blogisi lukijaksi puutarha ja muiden vinkkien vuoksi).

  Voidaanko taas kurkistaa meikkipussin sisältöön. Nykyiset lempparituotteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan ja kiitos viestistä :)

   Kyllä se sopii. Laitanpa joku päivä ne minun "salaiset aseet" esille :)

   Poista