sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Sunnuntain parhaat palat

Oli nämä Schärin lämpimät leipäpalat :)


Valkosipulimurskalla maustettua oliiviöljyä - Pirkka luomutomaattikastiketta - reilusti oreganoa ja basilikaa - paprikaa - vuohenjuustoa -  halkaistuja oliiveja - juustosiivuja. Uuniin 225°C noin 15min. Siinä tämänkertainen setti.

Mitään aatteellista syytä minulla ei ole puoltaa K-ryhmää, mutta se vaan sattuu sopimaan paremmin omiin ostotottumuksiini kuin se toinen iso... Pienemmistä K-kaupoista en tiedä, mutta ainakin Cittareista löytyy käytännössä joka käyntikerta jokunen tuote hyvinkin edulliseen poistohintaan. Mitä se sitten sattuu olemaankaan, niin sen pohjalta on helppo miettiä ruokakuviot. Tänä viikonloppuna tehtiin lämpimiä voileipiä :)
2 kommenttia:

 1. Kiitos taas vinkistä. Sattuu nimittäin olemaan vuohenjuustopötkö jääkaapissa. Huomenna siis teen lämpimiä voileipiä. Maistuu varmaan herkulta hiihtolenkin jälkeen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Marru :)
   Tykästyttiin kyllä Lempin kanssa näihin Schärin leipiin. Lempi oli mieltä, että ovat parhaita gluteenittomia valmisleipiä, mitä on kaupasta ostanut. Tänään suunnitelmissa on käydä kaupoilla - ja jos näitä vielä on jäljellä, niin tyhjennetään laari :)

   Poista