lauantai 14. helmikuuta 2015

Parhaat yllätykset


Kun mukava viesti tai kortti tulee vanhalta ystävältä, siitä tunnistaa jo tutuksi tulleen kädenjäljen ja ajatuksen...  Mutta kun lootasta löytyy ihan oudolla käsialalla tekstattu osoite - postileimakin aivan vierailta kulmilta - niin jopas kuoren avaaminenkin onkin ihan eri tavalla jännittävä hetki...

Kiitos korteista ja teepussikokoelmasta Punaisen Pihlajan Hanna :) Mieleenpainuvimmat yllätykset ovat niitä, joita ei yhtään osaa odottaa :)

Kortit olit jättänyt tyhjiksi - lienee ajatuksella, että laitan pienen muistamisen kiertämään... En nyt kuitenkaan ainakaan tänä vuonna vielä hennonut - kortit pääsivät muistojen seinälle :)Mukavaa ystävänpäivää teille lukijoille. Ystävä voi olla niin monella tapaa...

10 kommenttia:

 1. Ihana yllätys ! Hyvää Ystävänpäivää sinullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhästynyttä ystävänpäivää sinullekin. Eilen saamani kortin sanoin - ystävänpäivä on aina :)

   Poista
 2. Kiitos! Oikein Ihanaa Ystävänpäivää sinulle Johanna <3
  Ihanaa yllätyspostia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :) Myöhäiset toivotukset kun jokunen päivä meni ihan sängyn pohjalla tuhistessa :)

   Poista
 3. Ole hyvä :) Iso kiitos itsellesi! Tomaatit on mullassa ja ensimmäiset heiveröiset taimet kurkottelevat jo kohti korkeuksia. Voi, toivottavasti onnistuisin tällä kerralla! Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isosti kiitos vielä kerran muistamisesta :) Jäävät mieleen... Ihana ajatus, että nyt meidän pihan pienet tomaatit ovat levähtäneet ympäri Suomen. Toivotaan suotuisaa tomaattikesää :)

   Poista
 4. Hyvää ystävänpäivän iltaa myös sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady :)
   Sinä olet yksi parhaita blogiystäviä :)

   Poista
 5. Ajattelin nyt kysyä sinulta kun tiedät näistä puutarha jutuista! Niin millonkohan olisi hyvä laittaa kurpitsat kasvamaan, että ne ehtii kasvaa. Ja siis pitääkö ne ensin "esikasvattaa" sisällä vai suoraan siemenestä ulos?
  T. Aloittelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan :)
   Kurpitsat kylvetään sisälle esikasvatukseen virallisesti vasta pari viikkoa ennen ulosistutusta. Olen kokeillut hieman aikaistettuakin kylvöä, mutten kovin häävein tuloksin. Kurpitsa ehtii kyllä hyvin vaikka kylvät vasta toukokuun alkupuolella, mutta kyllä lyhytkin esikasvatus auttaa. Laitan vaikka blogiin juttua vähän lähempänä - ja tietysti tutkitaan se kuukalenterin suotuisa päivä :)

   Poista