torstai 12. helmikuuta 2015

40+ naiselle

Ystävänpäivävinkkinä: Cittarissa viikonlopun ajan Lumene Time Freeze -sarjan tuotteet -50%. Mukana kampanjassa on myös tuote, johon olen ihastunut ihan erityisesti: Lumene Time Freeze Ultra Firming Elixir. Sain tämän "ystävänpäivälahjaksi" Lumenelta jo tuotteen lanseerauksen aikoihin viime syksynä, mutta säästelin ihastuttavan oloista seerumipurkkia uuden vuoden alkuun :)



Olen nyt käyttänyt Time Freeze Elixir -seerumia noin puolentoista kuukauden ajan, aamuin ja illoin. Aamusta olen levittänyt kasvoille vain seerumia, yöksi sen päälle loppupurkkeja Bright Now -sarjan yö- ja silmänympärysvoidetta.

Time Freeze Elixir ihan oikeasti tuntuisi tekevän kasvojen ihosta napakamman oloisen. Levitän seerumin aina ihan silmänympäryksillekin, eikä ole kutittanut silmiä ollenkaan - niinkuin minulle usein käy silmänympärysvoiteiden kanssa.

Seerumi lupaa kiinteyttää ihoa. Allekirjoitan - ja miehenikin. Tässä jokunen päivä sitten kuultua - häntä suoraan lainaten: Sun naama näyttää jotenkin paremmalta - siinä ei oo enää semmosta pöhötystä...
Parinkymmenen vuoden yhteinen taival ja ymmärrän jo viestin rivien välistä - se oli keski-ikäisen suomalaismiehen sanomana sitä arkirakkautta :)

Seerumi lupaa myös, että ihohuokoset supistuvat. Senkin allekirjoitan. Konkreettisesti huomaan eron meikkipuuteria levittäessä. Aiemmin - kuten kerroinkin, levitin meikkipuuterin sudilla, koska se tuntui sillä keinoin tasoittuvan huomaamattomammin iholle eikä kerääntynyt pieniksi pistepaakuiksi ihohuokosiin ja aknearpiin.

Nykyisin voin levittää saman Lumene Touch of Radiance tai Color Correcting meikkipuuterin sienellä - pohjustuksena iholla on vain Time Freeze Elixir -seerumia. Sienellä levittäen meikkipuuteria kuluu vähemmän kuin sutia käyttäen - ja pohja on peittävämpi.

Osansa ihon freesimpään kuntoon on tehnyt varmasti myös vuoden mittainen tipaton. Huomasin itse ainakin ihohuokosten pienentyneen. Myös maksaläiskät näyttäisivät vaalentuneen - totuuden niiden nykytilanteesta tietysti paljastaa vasta kevätaurinko...



Edelleen tykkään yli muiden kynsilakkojen Lumene Gel Effect -kynsilakoista. Kuvassa viime kesän suosikkivärini. Nyt talviaikaan olen käyttänyt Pearl Effect -mattalakkoja.

Tässä viime syksyisessä kuvassa on suunnilleen nykyinenkin meikkipussini sisältö. Lumene Touch of Radiance meikkipuuterista käytän talvisin sävyä 02. Kesällä, kun iho oli ruskettunut, en käyttänyt arkena meikkipuuteria, mutta poskille hipaisin voidemaista poskipunaa. Nyt talvella käytän meikkipuuterin päällä tavan poskipunaa ja leuan alapuolen varjostukseen aurinkopuuteria.


Time Freeze Elixir -seerumin -50% hinta on 14,95€. Jos olet nyt uutta seerumia vailla, niin tätä voin kyllä lämpimästi suositella ihan kaikilta osin.

Time Freeze seeruminäytteen mukana tuli kyllä aikoinaan ihan virallinen esittelylappunenkin, mutten sitä nyt tähän kiireeseen löydä. Lisätietoa löydät täältä.

Pikkuvinkkinä nyt samalla tämäkin: Ikea Ribba -tauluhyllyt ovat ihan täydellisiä pikkupurtiloiden säilytykseen kylppärissä. 5,99€/kpl. Itse kiinnitin neljä hyllyä reilu 20cm jaolla.




5 kommenttia:

 1. Kiitos hyllyvinkistä, nuo olisivat meillekin oikein käteviä :)

  VastaaPoista
 2. Tuli tässä vain mieleen että tanssiiko tyttäresi wanhat tänä vuonna? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti Lumene vinkistä! Tyttärellä oli tänään penkkarit, eli äidin on ymmärrettävä olevansa yli 25v. :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kauhean monimutkaiselta! Onneksi en tarvitse mitään noista. Vähän ihailenkin ihmisiä, jotka ovat viitsineet paneutua koko tuohon kemikaalien maailmaan, siihenhän on täytynyt mennä valtavasti aikaa (ja rahaakin). En aina muistakaan, kuinka yksinkertaista oma elämäni on tässä suhteessa. Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Harmi , kun cittari on sen verran kaukana , ettei tule lähdettyä . Olen käyttänyt tuota Elixiriä n. Kuukauden ja tykkään kyllä, vaikka olenkin jo 50+ ;) napakoittaa mielestäni selvästi !

  VastaaPoista