maanantai 25. helmikuuta 2013

Maanantai klo 17.07

Se eilen alkuunpantu hapatettu kaurakiisseli höyryää hellalla.

Siitä jäi yli mäskiä jolle piti keksiä käyttöä - kuivakakku tai letut - niihin voi upottaa melkein mitä vain :)

Tänään kuivakakku ja siihen mäskikakkuun lorautin rasvaksi kylmäpuristettua hampunsiemenöljyä (sitä kun jäi jokunen päivänylipullo kaupalle ja ihmettelimme Virpin kanssa miten sen hyödyntäisi :)

Ja kaupalta sain mukaan myös pussin eilistä paistoa - rikottuja vehnäryynejä ja niin kiinnostavan reseptin että sitäkin oli nyt kiire päästä kokeilemaan.

Tänään olen imuroinut ja pessyt lattiat.

Ja vaihtanut petivaatteet ja pessyt pyykkiä sillä uudella Mielen koneen eco-ohjelmalla...

Maanantai klo 17.07. Vapaailta.

Katsopa kuvaa. Mikä ei kuulu joukkoon? Tai sitten kuuluu paremmin kuin hyvin :D



Olenkohan jäävi testaamaan hapatettua kaurakiisseliä Gancia Asti lasillisen jälkeen...

4 kommenttia:

  1. Omituisia keitoksia.. ;) Mutta tuo sama kuohari on mun ihan nro1 !!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostavia nämä vanhat hyvät reseptit :) Hapatettu kaurakiisseli on nyt testattu ja tosi hyvänmakuiseksi havaittu. Rakenne oli vielä liian löysää ja haeskelen nyt sopivaa kaura-vesi-suhdetta. Varsinainen terveyspommikin on tämä ruoka.

      Gancia on vanha tuttu sekin :)

      Poista
  2. jep, Gancia Asti on tosi hyvää!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta-laatu-maku minunkin mielestäni ihan kohdillaan :)

      Poista