sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Makkariprojekti...

Siitäkin remontista jäi sitten viime keväänä loppuraportti tekemättä. Eikä sitä ole luvassa vieläkään :)
Mutta senverran nyt muistaessani päivitän että kuvasin sen komero-ongelma-seinän. Vanhojen vaatekaappien ovisaranat vetelivät aikalailla viimeisiään. Osa niistä oli jo poikkikin. Kyselin varaosia ja ne uudet saranat olisivat kustantaneet yli satasen... Hetkeksi jäinkin sitten pohtimaan tilannetta...

Minulla oli ylimääräisiä kierrätyskeskuksesta löytyneitä 4€/kpl Sisustus Intron pitkiä verhoja ja paljon ylimääräisiä vanhoja verhonipsuja. Kahden metrin pätkä I-verhokiskoa komeroseinälle kustansi Terrassa muistaakseni noin 7€. Ajattelin että ei ole kallis kokeilu jos kuitenkin ensin yritän tuunata komeron piiloon niillä verhoilla.

Ratkaisu toimi mielestäni paremmin kuin hyvin. Verhoissa oli leveät rypytysnauhat. Kiinnitin nipsut rypytysnaruihin tarkoituksella että verhon yläreuna on katossa kiinni


I-kisko oli niin edullista että kiinnitin sitä koko ikkunaseinän pituudelta kattoon. Halutessa verhot voi levittää koko seinän peitoksi. Ja miksikö levitän verhot koko seinälle... Suunnitelmissa on hankkia tuohon tyhjään seinänurkkaan pukeutumispeili. Ehkä samaan tyyliin kuin tein tyttären huoneessa; Lasiliikkeestä mittojen mukaan lattiasta kattoon tai ikkunan yläreunaan saakka leikattu peilipala...
Ja koska FengShui neuvoo peittämään makkariin sijoitetun peilipinnan nukkuessa, sekin nyt sitten onnistuu.


Sängyn taakse maalaamani "pääty" ja siitä vieläkin puuttuva koristelista jota suunnittelin tuohon rajakohtaan. Joskus sitten :)


Oviseinälle ripustettu iso Remeksen vedos. Löytö SPR-kirpparilta 20€ hintaan.


Ja katsokaa mikä minulla on nyt makkarissa... Se suolakynttilä jota kaipailin jokunen viikko sitten Saunataulu-postauksessa :) Toiveet kannattaa kertoa, aina välillä ne toteutuvat...
Tämän ihanan ison sylinterin muotoisen suolakynttilän sain lahjaksi.

Ihana joululahjavinkki. Kaunis esineenä, turvallinen tuikkukynttilän alustana ja tärkeinpänä tietysti ovat suolakynttilästä ilmaan vapautuvat negatiiviset ionit jotka vaikuttavat ilmaa puhdistavasti ja hoitavat hengitysteitä.
Suolalampun tai -kynttilän sanotaan auttavan myös unettomuudesta tai levottomuudesta kärsiviä. Silläpä makuuhuone on yksi oivallinen sijoituspaikka. Itse sytytän suolakynttilän makkariin illalla. Antaa lempeän valon ja on mukava ajatella että suolakynttilästä tuikun lämmittäessä vapautuvat suola ja ionit hoitavat nukkuvaa.


Kivi-tuikkuja ja suolakivi, samaa muotokieltä molemmat...


Iltalukemisia...4 kommenttia:

 1. Hih -luin otsikon epähuomiossa "Makkaraprojekti" ja melkein loppuun pääsin, kun oli pakko kelata alkuun ja tarkistaa asia :-) Ja kyllä, muutenkin arvelin että makkara-makkarasta tuskin olisi kyse, sen verran ahkeraan olen blogiasi lukenut. Tämä onkin oiva tilaisuus kiittää ihan mielettömän koukuttavasta blogistasi. Kuvat ovat selkeitä ja teksti sopivan "luettavaa". Tämä on mun ykkössuosikkiblogi!

  Maarit Lahdesta

  VastaaPoista
 2. Huh, huh sinun kirjamäärääsi. Miten ehdit lukea? Itse nukahdan heti kun otan kirjan käteeni.

  VastaaPoista
 3. Oikein mukvan näköinen makkarista tuli! :)

  VastaaPoista
 4. Vaikuttavaa! Ja niin kutsuva erityisesti kuva sängystä ja "päädystä". Miten sinä yleensä maltat pysyä poissa. Varsinkin kun tuollainen kirjakokoelma odottaa. Vaikuttavaa, sanon edelleen.

  Bongasin pinosta tuttujakin. Mm Catherine Ingramin "Intohimoinen läsnäolo" ja Deepak Chopran "Seitsemän onnellisen elämän ohjetta". Niin ja tietysti klassikot Fredenholm ja Lin Jutang. Sinä luet viisaita kirjoja! Ilmankos olet niin tasapainoinen ja onnellinen. Sellaisen käsityksen sinusta ainakin saa.

  VastaaPoista