keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Sesongin wokkiNyt kannattaa syödä suomalaista - ainakin näitä euron kurkkuja. Tänä keväänä kurkkusesonki alkoi normia aikaisemmin - vai kuvittelenko vaan? Kun kasvimaa on vielä mulloksella ja tomaatintaimet vasta availevat nuppujaan, voi kuin kesän alkupaloiksi herkutella kurkulla - tuoreella ja kypsennetyllä.Kiloon mahtuu noin kolme keskikokoista kurkkua. Ostoskoriin vielä pala fetaa, punasipuli, sitruuna ja riisilastuja. Se on siinä - viime kesäinen kurkkukeksintömme, kurkkuwokki. Sitä ollaan nyt lasten pyynnöstä kokkailtu taas usempikin pannullinen - ja suosittelen ja muistutan aiheesta teitäkin. Yksinkertaista, edullista, kevyttä ja hyvää.

Tähän wokkiin (kuten moneen muuhunkin) käytän chimichurri -kuivamausteseosta. Jos se ei vielä ole tuttu juttu, suosittelen kokeilemaan sitäkin.Kurkkuwokki ohje

2 kommenttia:

  1. Nam kylläpä näyttää hyvälle! Kiitos tästä ruokavinkistä. Pitää ehdottomasti tehdä ja maistella :) sinulle olisi blogissani "parasta nyt"- haaste :) aurinkoista ja mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista