perjantai 14. marraskuuta 2014

Suosikkituotteita -40%


Cittarin ja Lumenen Tänä viikonloppuna kaikki normaalihintaiset tuotteet -40% -kamppikset ovat yksi niitä, joita minä ja moni ystävänikin odottelee ostoslistan kanssa. Tänä viikonloppuna meitä naisia hemmotellaan tällä mukavalla tarjouksella ainakin Keski-Suomen markkina-alueella.

Lumenen skaala on laaja; meikkejä, ihonhoito- ja puhdistustuotteita, kynsilakkoja ja vartalonhoitotuotteita... 
Koska olen bloggari, olen päässyt Lumenen "muistamislistalle". Silloin tällöin saan ihania yllätyspaketteja ikäiselleni sopivista uutuustuotteista - suuren osan jutussakin näkyvistä tuotteista olen kuitenkin hankkinut kärsivällisen odottelun jälkeen juuri näistä Cittarin ja Lumenen yhteisistä kamppiksista.

Meikkipohja on aina ollut minulle se haasteellisin... Teini-iän akne jatkui aikuisiässä hormonaalisena, ja erityisesti raskausaikoina iho oli ongelmallinen. Vasta nyt - lähes viisikymppisenä, iho alkaa olla ensimmäistä kertaa terve ja näpytön. Ihoni on ennemminkin rasvoittuva kuin kuiva - ehkä siksi olenkin aina suosinut meikkipuutereita. Tässä kaksi Lumenen valikoimasta:

Touch of Radiance meikkipuuteri - sävy 03 kesällä ja 02 talviaikaan.
Color correcting Powder sävy light / medium.

Touch of Radiance on näistä kahdesta oma suosikkini. Vanhenevan ihon kanssa saa olla hiukan varovainen, jotteivat meikkipuuterit jämähdä ryppyihin... Mielestäni Lumenen meikkipuuteri toimii aikuisellakin iholla hyvin. Levitän tuotteen isolla siveltimellä ja aika ohuesti. Alle taputtelen peitevoidetta maksaläiskien, tummien silmänalusten ja nenänpielien kohdille. Koko kasvoille kevyt kerros meikkipuuteria, ja vaikka iho ei enää näillä vuosilla virheetön ole, niin mielestäni raikkaamman näköinen kevyellä meikillä kuin paksulla meikkikerroksella.
Lumenella on myös aikuiselle naiselle sopivia meikkivoiteita. Color Correcting Cream -meikkivoide on monen - myös oman tyttäreni suosikki, mutta jostain syystä sen tuoksu on minulle liian voimakas. Totesin asian kertakokeilulla, joten käyttökokemuksia en voi omasta puolestani kertoa.

Touch of Radiance Seerumi Meikkivoide taas sopii minulle hyvin. Tuoksu (se vaan on minulle tärkeä juttu) on mieto ja miellyttää minua, voide imeytyy hetkessä, peittää kevyesti ja jättää ihan oikeasti tunteen, kuin ei olisi meikkiä ollenkaan. Tuotteessa on 20 suojakerroin, joten käytin sitä kevyesti ihon pintaa tasoittavana päivävoiteena mm. lomalla Turkissa viime elokuussa. Sävy 2 on mukautunut ihon sävyyn kesällä ja menee vielä nytkin.

Kotona käytän tätä Seerumi Meikkivoidetta välillä siltään, meikkipohjaksi lisään päälle irtopuuteria. Minulla on vielä jonkin verran entistä irtopuuterirasiaa jäljellä, mutta tähän kuvaan otin ihanan Roosa-nauha irtopuuterin, joka vielä odottaa avaamista. Lumene irtopuuteri on hyvä perustuote, jolla silloin tällöin korjaan päivän mittaan meikkipuuteripohjaakin. Vaalea puuteri tuo samalla vähän valoa kasvojen keskikohtaan.

Meikkivoiteen ja -puuterin välillä valitsen kuitenkin omaksi suosikikseni meikkipuuterin... Olen ehkä vain niin tottunut siveltimellä levittämisen helppouteen.

Yksi tämän syksyn suosikeistani - Lumene Gel Effect Frosted Pearl sävy 36. Kynsilakka jonka ensilevityksen jälkeen melkein pyyhkäisin samantien pois :) Himmeä ja hiukan karhea lakkapinta oudoksutti ensi kokeilulla, mutta jätin sen sitten kuitenkin. Pikkuhiljaa silmä tottui erikoiseen, himmeään lakkapintaan ja nyt sama kynsilakka on ollut vakkarikäytössä jo viikkoja. Jotenkin tämä "frosted" vaikutelma sopii ensilumen ja neuleiden tunnelmaan... Jos tuote ei vielä ole tuttu, niin kokeile - ja anna sille muutaman kerran mahdollisuus :)

Levitän lakkaa yleensä ensin vain yhden kerroksen. Minulla kynnet ja kädet ovat erityisen kovalla käytöllä ja lakka kieltämättä lohkeilee päivän-parin kuluttua. Tässä on kuitenkin se hyvä puoli, että vähän rispaantuneenkin lakkakerroksen päälle voi levittää uuden kerroksen - ja vaikka kolmannenkin. Vaalea lakka tasoittuu ihan nätisti, eikä vaadi kynsilakan poistoa joka välissä.

Toinen syksyn suosikkini on tämä Long-Wear Chrystal luomiväri, sävy 28 Autumn sky. Se sopii nätisti usein käyttämääni tummansiniseen vaatetukseen, levittyy sopivan peittäväksi pinnaksi, ei karise ja on hyvä pohja tummansiniselle luomivärille - kevyeen meikkiin kaunis ihan siltäänkin.

Lumenen poskipunasuosikkeja:
Touch of Radiance poskipuna sävy 20. Väri heijastaa kuvassa pinkimpää kuin luonnossa. Sopii iholleni erityisesti silloin, kun käytän tummempaa silmämeikkiä ja huulille kevyesti vaaleanpunaiseen heijastavaa huulikiiltoa.

Turkin loman suosikiksi nousi tämä voidemainen poskipuna: Miracle Blush Sorbet. Elokuussa Alanyassa lämpöä oli lähes 40 ja olo oli sen verran hikinenkin... Lomameikiksi riitti aurinkolasit, suojakertoimellinen voide, kestovärjätyt kulmat ja ripset, tämä koko päivän kestävä poskipuna ja pirteä huulipuna. Nyt talviaikaan tykkään käyttää siveltimellä levittyvää meikkipuuteria ja päälle puuterimaista poskipunaa, mutta voidemainen poskipuna on mainio kesätuote - kestää rannallakin.
Minulla oli käytössä sävy 1 Aamun kajo.

Tämä ihana seerumi on Lumenen lähettämä testituote, jota en ole vielä edes hennonut avata :) Time Freeze Ultra Firm Elixir Kiinteyttävä tehohoito. Minulla on vielä jäljellä käytössä parhaillaan olevaa Lumene Bright Now -sarjan seerumia, enkä halua avata useampaa tuotetta kerralla...
Omaa käyttäjäkokemusta tästä tuotteesta ei siis vielä ole antaa, mutta jos etsit itselle tai ystävälle jotain hemmottelua, niin tämä seerumi on sitä jo pelkällä ulkoasullaan - pakkauksen hopean ja punaisen sävyt ja seerumissa olevat "helmet"... Kannattaakin kurkata, josko tuotetta löytyy nyt Cittarista -40% hintaan

Muita Lumenen ikisuosikkejani ovat huultenrajauskynät - niiden osalta en nyt laita kuvaa tai värinumeroa, koska ovat jo aikojen takaa ja ihan niitä samoja ei ehkä enää edes ole. Lumenen puhdistustuotteista olen myös aina tykännyt. Tämä Hydrating Touch Kosteuttava Kasvovesi sopii herkällekin iholle. Tuotteessa on normista poikkeava, hieman geelimäinen rakenne, joka tuntuukin siltä, että iho jää kosteutetuksi.


Ja vielä kaivan kylppärin laatikosta lahjavinkiksi yhden suosikkituotteeni: Lumene Arctic Spa -sarjan ravitseva vartalovoi. Talven kuivattamaa ihoa hoitava voide imeytyy nopeasti ja tuoksuu kevyesti - hyvälle :) Oma purkkini vetelee viimeisiään, joten sen ainakin nyt itse kipaisen Cittarista hakemaan...

Bright Now voiteisiin olen tykästynyt ja sarjasta ihan erityinen suosikkini on Bright Now Vitamin C Ravitseva tehohoito.
Ripsiväreihin en ole hirmuisesti perehtynyt - käytän ripsaria aika harvakseltaan ja minulle kelpaavat useimmat.
Lumenen huulipunat eivät ole omia suosikkejani - syytä en osaa sanoa muuta kuin taas se tuoksu... Se ei ole paha, mutta se ei vain ole oma.
Lumenen huulikiillot taas ovat ihan jokapäivän käytössä. Varsinkin alkutalvesta huulet kuivahtavat ja käytänkin nyt mieluummin huulikiiltoja kuin -punia. Käsilaukussa kulkee nyt Lumene Wild Rose huulikiilto sävy 3.

Jutussa esitellyistä tuotteista meikkipuuterit, -voiteet, Roosa nauha -irtopuuteri ja seerumi saatu Lumenelta testikäyttöön. Muut omia ostoksia.

lumene tuotteet testissä / parhaat lumene tuotteet / keski-ikäisen naisen lumene suosikit

3 kommenttia:

  1. Minullekin päätyi tänä syksynä ensimmäisen kerran vuosiin tuonne meikkien joukkoon Lumenen tuotteita. Tuota CC-voidetta olen pari kertaa kokeillut, mutta vaikka tuoksu on voimakas, pidän siitä kyllä kovasti. Ja kynsilakka on niin ihanaa :) Sen sijaan hoitoseerumi ei minun atooppiselle iholleni sopinut ollenkaan, vaan sain aiheutettua keskelle otsaa pahan ihottuman :/ Näin on käynyt ennenkin tämän merkin tuotteiden kanssa. Mutta kiva, kun välillä löytyy jotain vähän edullisemminkin :)

    VastaaPoista
  2. Miksi et käytä luonnonkosmetiikkaa? Lumenet yms ovat kaukana luonnollisesta :-)

    VastaaPoista
  3. Ihan sun vinkistä hain tuota Gel effect-kynsilakkaa ja kas,ihminen joka ei todellakaan viitsi lakata kynsiään,on nyt myyty!Lakka on hyvin levittyvää ja yllättävän kestävää:)

    VastaaPoista