tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post6972404784927897086..comments2024-02-26T13:09:02.086+02:00Comments on Eilistä paistoa: Helppo omenasose uunissaJohannahttp://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-6398209879141835902012-09-17T16:21:46.687+03:002012-09-17T16:21:46.687+03:00Kiitos kommentista :)
Minulla ei kantta ollut siit...Kiitos kommentista :)<br />Minulla ei kantta ollut siitä yksinkertaisesta syystä että tuo iso kattila on niin tiukasti mitoitettu uuniin, ettei kansi enää mahdu päälle :D Paitsi nurinperin...<br /><br />Eipä sillä taida olla paljon merkitystä matalilla lämpötiloilla. Minä en ole ehkä koskaan käyttänyt kantta, koska siis ei mahdu uuniin... Ja ihan hyvin on aina homma toiminut. Ehkä kansi päällä estäisi alussa nesteen haihtumista pohjalta. Jos kokeilet kannella ja ilman, niin kerrotko huomasitko eroa lopputuloksessa tai valmistumisessa. <br /><br /><br />Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-65999747988403547762012-09-17T13:58:56.402+03:002012-09-17T13:58:56.402+03:00Siis kannesta oli kyse - tarvitseeko laittaa se ka...Siis kannesta oli kyse - tarvitseeko laittaa se kattilan päälle?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-79567012676768828212012-09-17T12:30:03.885+03:002012-09-17T12:30:03.885+03:00Taas kerran kiitos vinkistä! Kattilan päälle vai t...Taas kerran kiitos vinkistä! Kattilan päälle vai tarvitseeko sitä?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-13614584502315102392012-09-17T07:49:25.695+03:002012-09-17T07:49:25.695+03:00Unohda omien puiden omenoiden kuoriminen, siinä me...Unohda omien puiden omenoiden kuoriminen, siinä menee aikaa ja suurin osa flavonoideja :) Kaupan omenat (lukuunottamatta luomua) tosin täytyy kuoria.<br />Kokeile joskus uunia, homma hoituu paljon helpommin kuin hellalla. Ei tarvitse kyttäillä kertaakaan pohjaan palamista. Tämä satsi oli neljä tuntia miedolla lämmöllä, koska mukana oli vielä puoliraakojakin omenoita. Kypsät omenat pehmenevät paljon nopeammin. Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-27206677988134066092012-09-15T09:00:24.841+03:002012-09-15T09:00:24.841+03:00JA voi peeveli, olen aina kuorinut omenat!! :D Mut...JA voi peeveli, olen aina kuorinut omenat!! :D Mutta toisaalta haluan tehdä homman liedessä, enkä mitään 4 h uunijuttuja, mutta voisi kai sitä silti koittaa olla kuorimatta. Niin kauhea työ...Saariston kasvattihttps://www.blogger.com/profile/03576220367640080638noreply@blogger.com