tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post4330376727197119170..comments2024-02-26T13:09:02.086+02:00Comments on Eilistä paistoa: Hapatettu kaurakiisseliJohannahttp://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-41054735904487090282016-12-31T15:29:33.686+02:002016-12-31T15:29:33.686+02:00Meillä äiti on tehnyt kaurakiisseliä iät ja ajat. ...Meillä äiti on tehnyt kaurakiisseliä iät ja ajat. En vaan muosta että siihen olisi laitettu piimää??? Isoista höyryttämättömistä kauraryyneistä hapatti leipätaikinatiinussa. Ja voisilmän kanssa syötiin.. nam.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-44533484486570337822015-04-15T20:55:55.109+03:002015-04-15T20:55:55.109+03:00En ole tiennytkään, että sitä voi valmistaa myös h...En ole tiennytkään, että sitä voi valmistaa myös hiutaleista. Täytyy heti kokeilla. On muuten aivan taivaallisen hyvää voisilmään kanssa ja todella terveellistä.<br />Irma Asikainenhttps://www.blogger.com/profile/04878928219644340662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-71310565553758920602015-02-21T14:03:20.863+02:002015-02-21T14:03:20.863+02:00Niin, maitohappobakteerit on meilläkin käytössä, p...Niin, maitohappobakteerit on meilläkin käytössä, pullatkin tehdään taikinajuureen ja paremman makuisia ne on kuin perinteiset! Ei siis hiivaa ollenkaan leipään eikä pullataikinaan enää... No tuo Yosahan on elävää maitohappobakteeria kun taas hapankiisseli ja leivonnaiset sisältää lämmöllä tapettua bakteeria - en tiedä onko iso ero terveysvaikutuksissa. Elävä maitohappobakteeri ainakin voi päätyä työtä tekemään suolistoflooraan...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-23286372769820870532013-03-06T19:49:41.737+02:002013-03-06T19:49:41.737+02:00Olethan todellinen Terveys-"Sikke", varm...Olethan todellinen Terveys-"Sikke", varmasti kiisseli on herkullista ja varsinkin marjojen kanssa huomenissa. Jatkathan kokeiluja Kaurahapatteelle ja kenties hirssihapatteella, vein lappusen siitä Kirpparille. Ne vaikuttavat simppelimmältä valmistaa ja noita hyviä maitohappobakteereitahan niistä saadaan. Muuten hyvää asiaa on NinaHaavistolta, kiinalaisesta ravinto opista. Hän suosittaa kovasti hirssiä veteenkeitettynä puurona näin flunssaisena aikana.Poistaa limaa, hoitaa vatsaa ja pernaa,keuhkoja ja tuota hyvää luomu hirssiähän "teillä" onkin myynnissä.Anonymousnoreply@blogger.com