tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post3647592266911213019..comments2024-02-26T13:09:02.086+02:00Comments on Eilistä paistoa: Vispipuuro tattarista - gluteenitonJohannahttp://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-72348485528290140622014-03-18T14:54:00.087+02:002014-03-18T14:54:00.087+02:00Harmi että puolukat ovat pakkasesta jo loppu, olen...Harmi että puolukat ovat pakkasesta jo loppu, olenkin mietiskellyt, pitäisikö puolukkapuuroa kokeilla gluteenittomana. Vaikka saahan niitä marjoja toki kaupastakin... Jaana Tapiohttps://www.blogger.com/profile/12326114017926848070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-64734141309968916652014-03-18T05:46:17.718+02:002014-03-18T05:46:17.718+02:00Minä söin opiskeluaikana paljon marjapuuroa kun se...Minä söin opiskeluaikana paljon marjapuuroa kun se oli niin edullista. Marjat tulivat vanhempien pensaista tai metsästä ja kun ne oli syöty niin tein vispipuuroa porkkanasoseesta. Siitäkin tulee hyvää vaikka ei yhtä kirpeää.Kirppuhttps://www.blogger.com/profile/08411411748094177202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-57155279863051597842014-03-17T20:00:20.553+02:002014-03-17T20:00:20.553+02:00Hei Kirppu :)
Meillä on syöty marjapuuroa kaikkena...Hei Kirppu :)<br />Meillä on syöty marjapuuroa kaikkena mahdollisena. En varmasti valehtele yhtään jos sanon, että ei monessakaan suomalaisessa kodissa ole niin paljon syöty marjapuuroa kuin meillä. Silloin kun kaikki lapset olivat pienempiä, tein kahden litran kattilan vähintäänkin joka toinen päivä - sanotaan että ainakin kymmenen vuoden ajan. Edelleen teen marjapuuroa usein - se vaan on niin helppo ja hyvä ja menee ruokanakin - mutta pääasiassa sitä menee meillä aamu- ja välipalana.<br /><br />Meillä on aina ollut paljon marjoja käytössä, niin eipä sen edullisempaa ruokaa oikein ole. Marjapuuro on siitäkin helppo, että sen voi jättää pöydälle yöksi - ei mene huonoksi päivässä tai parissakaan. Lapset ja erityisesti mies tykkäävät siitä aina vaan - on se kyllä yksi ihme ruoka :)<br /><br />Sokeria minäkään en marjapuuroon laita kuin ripauksen - sen pitääkin olla hapanta ja kirpakkaa :) Puolukka on edelleen suosikki, mutta tyrninmarjoistakin tulee mainio vispipuuro - plussana vielä että siinä muodossa saa helposti käytettyä puoli litraa tyrninmarjoja. Ovat hiukan haasteellista syötävää siltään :) Variksenmarjatkin sopivat hyvin - omenat seassa antavat vähän hapokkuutta.<br />Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-8876222921825982162014-03-17T17:45:36.820+02:002014-03-17T17:45:36.820+02:00Kauniin keltaista puuroa :) Syöttekö vispipuuroa a...Kauniin keltaista puuroa :) Syöttekö vispipuuroa aterialla vai jälkiruokana? Kyselen sitä sen takia koska sain kummallisia katseita töissä kun söin riisijauhosta tehtyä puuroa eväsruokana. Meillä kotona äiti keitti monesti ison kattilan marjapuuroa. Ensin syötiin puuroa lämpimänä maidon kera ja lopusta äiti teki vispipuuroa. Sokeria siinä ei ollut juurikaan. Eli meillä sitä syötiin monesti lounas tai päivällisruokana.Kirppuhttps://www.blogger.com/profile/08411411748094177202noreply@blogger.com