tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post8275467138550083394..comments2024-02-26T13:09:02.086+02:00Comments on Eilistä paistoa: Mamman maitoherkku - gluteenitonJohannahttp://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-30342201097581193162016-03-11T18:46:45.201+02:002016-03-11T18:46:45.201+02:00Hei vaan :)
Sen verran aiheesta itse ymmärsin, ett...Hei vaan :)<br />Sen verran aiheesta itse ymmärsin, että mitään ei ole lisätty, vaan otettu heraproteiini pois. Tarkoittanee, että Kiehussa on hiukan vähemmän proteiinia kuin tavan maidossa mutta minulle sillä ei ole merkitystä. En juo maitoa siltään - maitoproteiinin lähteenä käytän hapanmaitotuotteita.Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-25524653379707990502016-03-11T18:41:18.721+02:002016-03-11T18:41:18.721+02:00Hei :)
Oikein paljon kiitoksia kiitoksista :) Kiva...Hei :)<br />Oikein paljon kiitoksia kiitoksista :) Kiva kuulla että olet löytänyt jotain sinulle mieluista vinkkiä. Eihän gluteenittomuus loppujen lopuksi ole haaste eikä mikään. Kyllä herkkuja löytyy joka lähtöön :)<br />Tämä on kyllä tosi hyvää - pikkuisen vie aikaa, mutta ku valmistuksen voi jakaa eri päiville, niin ihan siinä sivussa tulevat kun jotain muuta keittiössä touhuilee.<br />Suklainen helmiherkku on kanssa yksi viime aikojen parhaita keksintöjä. Tänään taas meinattiin tehdä iltapalaksi. Ja on jääkaapissa tätä maitoherkun pohjaakin hyytymässä. Tein kerralla tupla-annoksen - ei haittaa vaikka osa odottaa paistamista jonkun päivänkin.Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-66891343872331980442016-03-11T18:37:48.056+02:002016-03-11T18:37:48.056+02:00Moi Maija :)
Eipä nyt tule mieleen mitään konstia....Moi Maija :)<br />Eipä nyt tule mieleen mitään konstia... Vaikka miten sanovat, että kökkööntynyt intiaanisokeri palautuisi jos purkkiin laittaa jotain kosteaa, niin en kyllä ole itse siinä onnistunut. Siivilöin hienompiin leipomuksiin menevän sokerin. Aika hyvin sellaiset puolikovat paakut saa hierottua metallisihdin läpi - mutta niitä kivettyneitä köntsiä ei sitten millään. Laitan ne aina ihan suosiolla eri astiaan ja käytän kiisseleihin ja marjapuuroihin. Kiehuvaan veteen kyllä liukenevat.Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-47405375550468770172016-03-06T06:56:11.749+02:002016-03-06T06:56:11.749+02:00Olen miettinyt, että mitäköhän tuohon maitoon on l...Olen miettinyt, että mitäköhän tuohon maitoon on lisätty, jotta siitä on saatu pohjaan palamatonta :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-40128910740246295902016-03-03T17:44:25.099+02:002016-03-03T17:44:25.099+02:00Tätä täytyy kokeilla! :) Kiitos näistä resepteistä...Tätä täytyy kokeilla! :) Kiitos näistä resepteistä! Aiemmin harmitti niin vietävästi gluteenittomalle joutuminen, mutta nyt fiilistelen näitä ihania gluteenittomia herkkuja, kiitos paljon resepteistä!! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-70495884113199281062016-03-03T13:51:48.751+02:002016-03-03T13:51:48.751+02:00Tätä on pakko kokeilla!
Onko sulla muuten mitään...Tätä on pakko kokeilla! <br /><br />Onko sulla muuten mitään hyvää niksiä kun intiaanisokeri on paakkuuntunut isoiksi (ja kivikoviksi!) paakuiksi. Niin ei ole koskaan ennen käynyt. Kai sen saisi vasaralla hakkaaalla taas normaaliksi, mutta ennenkuin aloitan sen niin kysyn. :)Maija/Taajamafarmarihttps://www.blogger.com/profile/12029212459063098207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-4347084807473437732016-03-01T16:22:48.946+02:002016-03-01T16:22:48.946+02:00Kiitos Erja :)
Tytärten kanssa aamulla ihasteltiin...Kiitos Erja :)<br />Tytärten kanssa aamulla ihasteltiin sinun reseptiäsi - ammattilaisen ote niin kuvissa kuin kokkailuissa :)Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-72774499388962490572016-03-01T16:21:26.928+02:002016-03-01T16:21:26.928+02:00No se on ollut hyvä kattilalöytö :) En ole tosiaan...No se on ollut hyvä kattilalöytö :) En ole tosiaan koko elämänpituisen kirppariuran aikana löytänyt yhtään haudekattilaa - paitsi sen mikä nyt edelleen odottaa ostajaa neljälläkympillä...Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-63950947136330227402016-03-01T14:28:12.877+02:002016-03-01T14:28:12.877+02:00voi luoja - olen rakastunut <3 tän täytyyyyyy o...voi luoja - olen rakastunut <3 tän täytyyyyyy olla hyvää :-) Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-19021901837105701922016-03-01T13:03:04.949+02:002016-03-01T13:03:04.949+02:00Mulla on pienempikin. .oiskohan litranen.Sen löysi...Mulla on pienempikin. .oiskohan litranen.Sen löysin kympillä tuolta facebookin ryhmästä Arabia/Iittala astioiden kirpputori.Sillä teen sit ne pienemmät määrät ja isommalla esim ruispuuron tai ruispuolukkapuuron kun se on nii hyvää,et sitä saa ollaki enempi :-) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-33311779883781681822016-03-01T11:11:07.928+02:002016-03-01T11:11:07.928+02:00Moi Marketta :)
Aika usein ne yksinkertaisimmat j...Moi Marketta :)<br /><br />Aika usein ne yksinkertaisimmat jutut on parhaita - eikä niihin ikinä kyllästy. Espanjassa tätä syödään melkeinpä vain ihan siltään. Minä tykkään lisätä lautaselle jotain lisuketta. Sitruuna ja kaneli maustavat maidon niin hyväksi, ettei sitä usko ennenkuin kokeilee :)Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-74522608496727062572016-03-01T11:08:23.319+02:002016-03-01T11:08:23.319+02:00Moi vaan :)
Kyllä on meilläkin eräänkin kerran hau...Moi vaan :)<br />Kyllä on meilläkin eräänkin kerran haudekattila pöhissyt - etenkin silloin kun lapset oli pienempiä - ja kaikki vielä kotona :) Meilläkin on joku vanhempi haudekattilamalli, mutta senverran iso, että sitä ei tule käytettyä muutaman desin maitopuuroihin. Tyttärillä ei vielä ole omaa (olen kyllä pitänyt silmät auki kirppareilla, mutta esim. kierrätyskeskuksessa on nyt yksi, joka maksaa 40€ - eli ei ihan ilmainen - ja sen verran iso, ettei oikein innosta yhden annoksen takia sitä viritellä lämpiämään...)<br /><br />En muuten koskaan ole tehnyt haudekattilassa maitokiisseleitä - ei ole tullut edes mieleen :) Näitä pikku annoksia en taida viitsiä siihen kokeilla, mutta jos tarvitsee kerralla reilun litran, niin voisi jo olla paikallaan. <br /><br />Kiehumaito toimii hyvin ainakin omassa Tools-kattilassa. Senkin puolesta sitä olen ostanut, että myyntiaika on normimaitoa pidempi.<br /><br />Sauvasekoitin on ihan ykkösvaruste :) Ei minulla monta keittiökonetta olekaan, mutta sauvaa käytän yhteen jos toiseenkin hommaan :)Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-31046790658362306002016-03-01T09:22:40.614+02:002016-03-01T09:22:40.614+02:00Ihan uskomattoman hyvä resepti! Wau! Kokeiluun men...Ihan uskomattoman hyvä resepti! Wau! Kokeiluun menee! =Dmarkettahttps://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-67869118091268619112016-03-01T08:57:36.259+02:002016-03-01T08:57:36.259+02:00Ei tarvii kiehumaitoa kun omistaa maailman parhaan...Ei tarvii kiehumaitoa kun omistaa maailman parhaan haudekattilan!Hyvin 30v palvellut joka viikkosessa käytössä. .teen sillä kaikenlaiset maitopohjaset kiisselit,puurot,vellit ym.Ja esim sitruunakiisselin koska se palaa äkkiä pohjaan kun munat lisää.Mulla siis se vanha malli jossa vesi tulee sinne seinämän väliin.Oon aina sanonukin et sit viimeisenä päivänä ottaisin mukaani keittiöstä Pamixin ja ton kattilan :-) Anonymousnoreply@blogger.com