tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post6993142883411743977..comments2024-02-26T13:09:02.086+02:00Comments on Eilistä paistoa: DIY pähkinäsuklaaJohannahttp://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-28107067872590113162013-03-20T20:59:50.755+02:002013-03-20T20:59:50.755+02:00KIitos, näitä suklaareseptejä pitää testata :)KIitos, näitä suklaareseptejä pitää testata :)Pimmehttps://www.blogger.com/profile/07593413972888003475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-73542690446297965272013-03-20T15:14:06.294+02:002013-03-20T15:14:06.294+02:00Oi, ihanaa!! :)<3Oi, ihanaa!! :)<3Merenhelmihttps://www.blogger.com/profile/01524697155090416770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-35144659037811207022013-03-20T10:49:22.763+02:002013-03-20T10:49:22.763+02:00Kiitos vinkistä! Tämä ohje on niin helppo että tul...Kiitos vinkistä! Tämä ohje on niin helppo että tulee varmasti käyttöön myös täällä!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-33732931262531160772013-03-20T06:38:04.526+02:002013-03-20T06:38:04.526+02:00Voi tuo on kyllä nin hyvää. Minä teen aina tuolla ...Voi tuo on kyllä nin hyvää. Minä teen aina tuolla ohjeella jouluksi suklaita. Pähkinää, rusinaa, kuivattua karpaloa ja kuivattua mustikkaa. Nämä toki eri suklaisiin kaikki. Niitä sitten jaetaan kavereille sitten joulutervehdyksinä, pirulaiset osaavat nykyisin jo odottaa niitä :D<br /><br />Voisi kokeilla muutenkin kuin jouluna tietysti ;)Life with Satuhttps://www.blogger.com/profile/15688592522592556586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-45941393723041520512013-03-19T22:21:43.784+02:002013-03-19T22:21:43.784+02:00Niinpä :) Kippo on taas aikalailla tyhjä... Lempi ...Niinpä :) Kippo on taas aikalailla tyhjä... Lempi erityisesti tykästyi pippuri-suola-aromiin.<br />Kannattaa kyllä kokeilla. Hampunsiemensuklaa oli mielestäni vielä parempi setti. Sen myös sai leviteltyä aika ohueksi suklaalevyksi.Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-59166665570908049492013-03-19T22:19:00.349+02:002013-03-19T22:19:00.349+02:00Ei minullekaan ihan tummista tummin suklaa siltään...Ei minullekaan ihan tummista tummin suklaa siltään oikein tahdo upota. Tykkän enempi jos sitä on maustettu jollain appelsiini tms. aromilla. Mutta niiden makujen kaupanpäällisinä suklaassa on sitten yleensä mukana myös lisäaineita...<br /><br />En ole minäkään muuten enää riisisuklaata nähnyt... Se on aina ollut minunkin valintani ja siitä vanhasta hyvästä muistosta lähtikin into kehitellä jotain vastaavaa mutta terveellisempää. Usko pois - se hampunsiemensetti vastaa aika hyvin riisisuklaan suutuntumaa. <br /><br />Lisäsin minäkin hampunsiemensuklaaseen vähän vaniljasokeria ja intiaanisokeria eli miksei hunaja sopisi - ja vielä paremmin kuin sokeri. Hyvä idea :)<br /><br />Yllättävän paljon voi yhteen 100g suklaalevyyn muuten ympätä ylimääräistä ja pysyy silti ihan hyvin kasassa. Tämä manteli-siemen-suklaa oli vähän murenevampaa mutta lienee vain koska jätin rouheet niin isoiksi paloiksi. Sekaan voi käytännössä heittää melkein mitä vaan kaapista milloinkin löytyy. Ja ihan oikeasti - vaikka tulee syötyä "jotain hyvää" niin se hyvä on näin lantrattuna aikalailla parempi vaihtoehto kuin 200g levy maitosuklaata.Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-82375135079685379282013-03-19T21:48:40.337+02:002013-03-19T21:48:40.337+02:00Ja eikun nams;)Ja eikun nams;)Lady of The Messhttps://www.blogger.com/profile/10063038958242165775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-37610334339328072082013-03-19T21:41:54.134+02:002013-03-19T21:41:54.134+02:00Mun on varmaan pakko kokeilla jotain tollasta... O...Mun on varmaan pakko kokeilla jotain tollasta... Olen kyllä niin kauhea makean perään, että voi tiukkaa tehdä. Mietinkin, että voiskohan siihen sekaan laittaa vaikka vähän hunajaa antamaan lisää makeutta, jos tuohon tummaan ei ollenkaan totu...?<br /><br />Mä muuten kans rakastin sitä riisisuklaata. Miksiköhän se sit yhtäkkiä katosi?Helihttps://www.blogger.com/profile/02185818639716137496noreply@blogger.com