tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post1838946913815577019..comments2024-02-26T13:09:02.086+02:00Comments on Eilistä paistoa: Nacho-omenapaistos - gluteenitonJohannahttp://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-91857959475705203132016-06-18T06:50:41.107+03:002016-06-18T06:50:41.107+03:00Innovatiivinen reseptiikka, tykkäsin. Vaikka nacho...Innovatiivinen reseptiikka, tykkäsin. Vaikka nachot muuten jäävätkin yleensä syömättä...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-71012609630687396572013-09-12T20:41:25.515+03:002013-09-12T20:41:25.515+03:00Kiitos :)
Minäkin olen ollut tattarifani jo pitkää...Kiitos :)<br />Minäkin olen ollut tattarifani jo pitkään. Ihan oudolta näytti (ja maistui) mummon mökille tuoma vadelmapiiras joka oli tehty pelkkään vehnäjauhoon. On niin tottunut taikinoiden tummaan ja mureaan olemukseen että valkoinen pohja näytti ihan kummalliselta. <br />Ennenkuin siirryin lähes kokonaan tattariin, käytin leipomuksissa paljon kokojyvätuotteita, spelttiä, rouheita ja hiutaleita. Sillä en ehkä oikeastaan huomaa paljon käytännön eroa tattaripohjassa verrattuna entisiin. Sitkoa siinä ei ole, mutta psylliumilla hoituu sekin - ja eipä sillä väliä vaikka piiras on mureaa.<br /><br />Taas lueskelen läpi Vaaralliset viljat -kirjaa. On siinä monta miettimisen aihetta. Meillä ei diagnosoitua keliakiaa ole, mutta selkeästi herkkyyttä viljoille. Emäksinen tattari on minulle se ykkösvaihtoehto - lisukkeena välillä sitten muita gluteenittomia jauhoja.<br />Olen kyllä hiukan harkinnut josko kokeilisin ihan tiukkaa gluteenitonta puolen vuoden kuuria. Minulla on edelleen 46v iho-ongelmia - auttaisikohan...Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1477845851772029483.post-39817048924092792772013-09-12T10:52:49.129+03:002013-09-12T10:52:49.129+03:00Kauniit syksyiset väritkin! Ja gluteenittomuudesta...Kauniit syksyiset väritkin! Ja gluteenittomuudesta täysi kymppi! ;)<br />t.toinen tattarin (vrt.vehnä) puolesta liputtaja :)Anonymousnoreply@blogger.com